- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-гадният начин по който са ви отрязвали
- Харесвам те. Много. И ако не звучеше толкова стряскащо, щях да кажа, че те обичам...
- М, добре.
Извърна се и си тръгна.
Да ми се беше разкрещял, изсмял по-добре.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Точно ти си бил нейният мираж, докато не си й обърнал внимание. Знай, че винаги този, който обича повече в една връзка винаги е командван и е по-нещастен. Гледай това да не си ти и успех със сегашната приятелка.Първоначално написано от shNz
Temet Nosce
벨야카
не са ме отрязвали.не си го пожелавам.и предполагам няма да ми се случи, защото не лижа гъзове :Д
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
Първоначално написано от DaemonBoy
Бравоо!Супер гъзар,че чак се и хвали...на теб минавало ли ти е през ума,че може да я е заболяло!?Че може да е прекарала нощите си в плач за теб!?Че може напълно да си преобърнал светът и!?Че заради теб не може да се радва на живота!?Страшно си готин пич!![]()
Досега не са ме отрязвали, винаги аз съм първа.![]()
Едно момче го отрязах много гадно, имах си лични проблеми, не можех да кажа на никого, а той само си вреше носа, където не трябва. За да не си изпати, го оставих. Казах му да излезем. Той посегна да ме целуне, аз се дръпнах. Разговора беше следния:
- Искам да скъсаме. - аз
Бурен смях от негова страна!![]()
- Сериозна съм!
Той само седеше и ме гледаше, малко по малко погледа му от весел се превръщаше в тъжен, накрая очите му се напълниха със сълзи.
- Но защо? - попита той.
- Имам си причини, много те обичам и мисля, че ще заслужаваш нещо по-добро. (изтъркано)![]()
Той само си избърса сълзичките, обърна се и замина.
След това ме преследва, писа ми в скайп, фейсбук, беше убеден, че ще се върна при него.Дори сега, след 1 година, той все още е убеден в това.
![]()
като се замисля не са ме отрязвали, смисъл аз не съм и предлагал на някоя- "аре да ходим", "аре да сме гаджета".
нещата просто си стават.
хах аз.. съм достойна да ходя с огромна табела с надпис: КУЧКА Не са ме отрязвали до сега но аз... Отрязвам момчетата много гадно..![]()
Помня как едно момче толкова много ме харесваше,че даже прекаляваше.. не знам някак си много много ми досаждаше.. бях малка както и той,но истината бе,че бях влюбена в брат му.. защото беше по-голям и много по-готин и имаше опит.. и .. не досаждашеии.. разговора беше следния:
той:" Обичам те :* много те харесвам.. " и точно в момента когато се очакваше да изръси някоя от глупостите "Ще станем ли гаджета" или ""Ще тръгнем ли" или дори "Предлагам ти"аз му изръсих:
"Сори пич.. не ме кефиш - влюбена съм в брат ти "![]()
и излязох от стаята
![]()
![]()
След това.. се наложи пак да вляза в стаята и видях,че беше седнал на един чин сгушен в ъгъла. Сложил си качулката и няколко момчета около него.. "Споко
" "Да знам гадно е.." и видях няколко сълзички
но.. тогава ми беше хипер забавно
![]()
рязали са ме само веднъж - и то по skype .. бати тъпото
- съжалявам, но късаме!
- защо?
- ми не знам, не чувствам нищо.. sry
- ее ми можеше поне да ми го кажеш в очите, а не по skype ..
Само да попитам: вие кво бихте направили ако ви резнат така, а в понеделник ще го видите поради тъпата причина, че сте в един клас ?!?
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Провеждаме следния разговор:
Тя: Защо си ходил с Камелия?!
Аз: Е то беше преди 2 години..
Тя: Е , и?
Аз: Не съм те познавал даже, тогава.
Тя: Не ми излизай с тея глупави оправдания..
И след това скъса с мене..
![]()
![]()
![]()
Converse333 и loffgame - колко тъпи пачаври сте и двете не е истина![]()
И кво,гордееш ли се?Пожелавам ти ей тъй да те отрежат,пък да видя яко ли ше ти е.Първоначално написано от loffgame
![]()
Брях,брях
не са ме рязали, аз съм рязал. Кое е най-гадното ли? След година и нещо връзка късаш заради глупостите на половинката си, и след 2 дни разбираш, че половинката ти дори се в влюбил в друг и се зариибяват![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Направо гениално. Търсело си е причина момичето.Първоначално написано от LoveLetter
Най-тъпото за мен беше, когато един уж много ме харесваше, на първата среща не спря да ме целува, после след ден-два ме покани у тях, аз не му позволих да ме *бе, после като ме изпращаше каза, че ще ми се обади да излезем вечерта и спря да ми се обажда и да ми отговаря като го търся. Аз няколко дни циврих заради него (егати тъпото парче съм била). После той периодично ми пишеше и искаше да излизаме, правеше се на много интересен - как не бил спирал да мисли за мен, още ме искал и т. н.
Тъпак, все едно си мисли, че пак ще се вържа - тогава бях малка и глупава, ама на едно и също нещо не се връзвам 2 пъти.
А другото гадно зарязаване - сегашният ми приятел дойде един път пред вкъщи, ама нещо ми изглеждаше странен и замислен. Разпитвах го какво му е, започнах да предполагам - изневерил ли си ми? ще ме зарязваш ли?. Той на второто каза "да". Е как така, защо? "Не се чувствам на място"Нещо да не съм направила? "Не си". Останах безкрайно озадачена, но му казах, че има малко време да размисли. И няколко часа по-късно ми писа смс "имам ли още време да размисля" (или нещо такова) и аз му казах, че не е изтекло... и така, сега 2 години по-късно сме още заедно, а той каза, че тогава нещо бил изчаткал, постоянно като стане дума за този случай, казва, че страшно съжалява, че го е направил, пък аз съм го предупредила, че следващия път няма да му дам възможност да размисли и гледам много-много да не говоря за случката, защото той много мрази да си я спомня.