.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    - Харесвам те. Много. И ако не звучеше толкова стряскащо, щях да кажа, че те обичам...
    - М, добре.
    Извърна се и си тръгна.
    Да ми се беше разкрещял, изсмял по-добре.

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от shNz
    С радост прочетох това ценно мнение и ти благодаря. Виждам, че знаеш за какво говориш и си мисля, че знанията ти се базират на опит. Нещата които написа се оказаха напълно вярни.

Може би съм запомнил така добре тази случка, защото ме научи на много. Получих отговор на толкова много въпроси, които преди това дори не си бях задавал...

В момента съм щастлив с едно момиче, което се бе влюбило в мен още преди да се случи въпросната случка. И чак след като излезнах от пустинята забелязах, колко прекрасна всъщност е и за благополучие, тя не беше мираж...
    Точно ти си бил нейният мираж, докато не си й обърнал внимание. Знай, че винаги този, който обича повече в една връзка винаги е командван и е по-нещастен. Гледай това да не си ти и успех със сегашната приятелка.
    Temet Nosce

벨야카

не са ме отрязвали.не си го пожелавам.и предполагам няма да ми се случи, защото не лижа гъзове :Д
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Не знам, но аз лично съм отрязвал една и то много гадно. Тя ме харесва, но аз нея не. Взела ми скайпа пише ми коментари там по фейсбукове импулси и ми вика един ден "Ама аз те обичам!" и аз "И кво. Аз пък не." Ама едно такова спокойно го казах, все едно казвам на някой фр здрасти как си.

Бравоо!Супер гъзар,че чак се и хвали...на теб минавало ли ти е през ума,че може да я е заболяло!?Че може да е прекарала нощите си в плач за теб!?Че може напълно да си преобърнал светът и!?Че заради теб не може да се радва на живота!?Страшно си готин пич!

Супер фен
    Досега не са ме отрязвали, винаги аз съм първа.
    Едно момче го отрязах много гадно, имах си лични проблеми, не можех да кажа на никого, а той само си вреше носа, където не трябва. За да не си изпати, го оставих. Казах му да излезем. Той посегна да ме целуне, аз се дръпнах. Разговора беше следния:
    - Искам да скъсаме. - аз
    Бурен смях от негова страна!
    - Сериозна съм!
    Той само седеше и ме гледаше, малко по малко погледа му от весел се превръщаше в тъжен, накрая очите му се напълниха със сълзи.
    - Но защо? - попита той.
    - Имам си причини, много те обичам и мисля, че ще заслужаваш нещо по-добро. (изтъркано)
    Той само си избърса сълзичките, обърна се и замина.
    След това ме преследва, писа ми в скайп, фейсбук, беше убеден, че ще се върна при него. Дори сега, след 1 година, той все още е убеден в това.

като се замисля не са ме отрязвали, смисъл аз не съм и предлагал на някоя- "аре да ходим", "аре да сме гаджета".

нещата просто си стават.

Фен Аватара на loffgame
    хах аз.. съм достойна да ходя с огромна табела с надпис: КУЧКА Не са ме отрязвали до сега но аз... Отрязвам момчетата много гадно..
    Помня как едно момче толкова много ме харесваше,че даже прекаляваше.. не знам някак си много много ми досаждаше.. бях малка както и той,но истината бе,че бях влюбена в брат му.. защото беше по-голям и много по-готин и имаше опит.. и .. не досаждаше ии.. разговора беше следния:
    той:" Обичам те :* много те харесвам.. " и точно в момента когато се очакваше да изръси някоя от глупостите "Ще станем ли гаджета" или ""Ще тръгнем ли" или дори "Предлагам ти" аз му изръсих:
    "Сори пич.. не ме кефиш - влюбена съм в брат ти " и излязох от стаята След това.. се наложи пак да вляза в стаята и видях,че беше седнал на един чин сгушен в ъгъла. Сложил си качулката и няколко момчета около него.. "Споко " "Да знам гадно е.." и видях няколко сълзички но.. тогава ми беше хипер забавно

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    рязали са ме само веднъж - и то по skype .. бати тъпото

- съжалявам, но късаме!
    - защо?
    - ми не знам, не чувствам нищо.. sry
    - ее ми можеше поне да ми го кажеш в очите, а не по skype ..

Само да попитам: вие кво бихте направили ако ви резнат така, а в понеделник ще го видите поради тъпата причина, че сте в един клас ?!?
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    рязали са ме само веднъж - и то по skype .. бати тъпото

- съжалявам, но късаме!
    - защо?
    - ми не знам, не чувствам нищо.. sry
    - ее ми можеше поне да ми го кажеш в очите, а не по skype ..

Само да попитам: вие кво бихте направили ако ви резнат така, а в понеделник ще го видите поради тъпата причина, че сте в един клас ?!?
    Ще го игнорирам отвсякъде и никакво внимание.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    Anfield Road
    Провеждаме следния разговор:

Тя: Защо си ходил с Камелия?!
    Аз: Е то беше преди 2 години..
    Тя: Е , и?
    Аз: Не съм те познавал даже, тогава.
    Тя: Не ми излизай с тея глупави оправдания..

И след това скъса с мене..

Converse333 и loffgame - колко тъпи пачаври сте и двете не е истина

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от loffgame
    хах аз.. съм достойна да ходя с огромна табела с надпис: КУЧКА Не са ме отрязвали до сега но аз... Отрязвам момчетата много гадно..
    Помня как едно момче толкова много ме харесваше,че даже прекаляваше.. не знам някак си много много ми досаждаше.. бях малка както и той,но истината бе,че бях влюбена в брат му.. защото беше по-голям и много по-готин и имаше опит.. и .. не досаждаше ии.. разговора беше следния:
    той:" Обичам те :* много те харесвам.. " и точно в момента когато се очакваше да изръси някоя от глупостите "Ще станем ли гаджета" или ""Ще тръгнем ли" или дори "Предлагам ти" аз му изръсих:
    "Сори пич.. не ме кефиш - влюбена съм в брат ти " и излязох от стаята След това.. се наложи пак да вляза в стаята и видях,че беше седнал на един чин сгушен в ъгъла. Сложил си качулката и няколко момчета около него.. "Споко " "Да знам гадно е.." и видях няколко сълзички но.. тогава ми беше хипер забавно
    И кво,гордееш ли се?Пожелавам ти ей тъй да те отрежат,пък да видя яко ли ше ти е.
    Брях,брях

Голям фен Аватара на playhard1
    не са ме рязали, аз съм рязал. Кое е най-гадното ли? След година и нещо връзка късаш заради глупостите на половинката си, и след 2 дни разбираш, че половинката ти дори се в влюбил в друг и се зариибяват
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    Провеждаме следния разговор:

Тя: Защо си ходил с Камелия?!
    Аз: Е то беше преди 2 години..
    Тя: Е , и?
    Аз: Не съм те познавал даже, тогава.
    Тя: Не ми излизай с тея глупави оправдания..

И след това скъса с мене..

Направо гениално. Търсело си е причина момичето.
    Най-тъпото за мен беше, когато един уж много ме харесваше, на първата среща не спря да ме целува, после след ден-два ме покани у тях, аз не му позволих да ме *бе, после като ме изпращаше каза, че ще ми се обади да излезем вечерта и спря да ми се обажда и да ми отговаря като го търся. Аз няколко дни циврих заради него (егати тъпото парче съм била ). После той периодично ми пишеше и искаше да излизаме, правеше се на много интересен - как не бил спирал да мисли за мен, още ме искал и т. н. Тъпак, все едно си мисли, че пак ще се вържа - тогава бях малка и глупава, ама на едно и също нещо не се връзвам 2 пъти.
    А другото гадно зарязаване - сегашният ми приятел дойде един път пред вкъщи, ама нещо ми изглеждаше странен и замислен. Разпитвах го какво му е, започнах да предполагам - изневерил ли си ми? ще ме зарязваш ли?. Той на второто каза "да". Е как така, защо? "Не се чувствам на място" Нещо да не съм направила? "Не си". Останах безкрайно озадачена, но му казах, че има малко време да размисли. И няколко часа по-късно ми писа смс "имам ли още време да размисля" (или нещо такова) и аз му казах, че не е изтекло... и така, сега 2 години по-късно сме още заедно, а той каза, че тогава нещо бил изчаткал, постоянно като стане дума за този случай, казва, че страшно съжалява, че го е направил, пък аз съм го предупредила, че следващия път няма да му дам възможност да размисли и гледам много-много да не говоря за случката, защото той много мрази да си я спомня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си