Здравейте.Понеже пускам първия си сериозен проблем ,малко се притеснявам .Проблема ... Ммм.Мисля ,че съм аз.Или хората около мен се променят или аз се променям.Напоследък постоянно мисля за секс ,гледам некви тъжни или романтични филми,а пък там актрисите се вживяват в моите сънища и знаете к'во правя в тях... .Просто това за първи път ми се случва. .А от една седмица не мога да спа през нощта и спа през деня.Майками вика ,че съм станал "нощна птица" .Седя постоянно на компютъра/във форума/ и забелязах ,че избягвам да излизам с приятели.През ваканцията излизах малко към центъра .Постоянно се заглеждам някъде>Сякаш не съм на този свят.Като се прибирах с автобуса ,седнах на едно празно място и гледах в една точка .Вообще не съм забелязал кондукторката.Тя ми говорила поне 1 минута и е трябвало да ме бутне/така ми каза тя/.Чак тогава дойдох на този свят и си платих билета.От както си счупих телефона и не слушам музика ,когато отивам на училище или когато заспивам /така правя аз ,музиката ме приспива иначе не мога/ ,имам чуството ,че ще полудея.Даже съм се отпуснал много от миналото лято.Завърших 7 клас с 5,60, а сега едвам 8 клас 1я срок с 4,00.=> и в училище ме няма хич.А и откакто се роди сестра ми през 2006 ,постоянно се карам с майка ми.Тя в момента не работи ,а баща ми е в Германия./там си намери постоянна работа и идва на 3-4 месеца за 2 седмици.Миналата година пък замина февруари месец и се върна чак на 24 Декември и след 21 дена пак замина .../Много ми е тъжно за него ,но пък няма как...Аз съм момче на 14 години от Варна.Моля помагайте .Как да си оправя цялото настроение и вообще живота.Ще съм ви много благодарен...