.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    От МГ-то съм .Там в една тема писа ,че о явор до виница ти земало 8 лева ,щом одиш на явор ,може там да се срещем... Само кажи кога и в колко Съгласен съм
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Ето, намери си хубава приятелка
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    О да бе верно, ти беше казал, че учихте МГ в една тема, да. Иначе аз по едно време всеки ден бях до МГ, заради една приятелка.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    И аз съм нещо подобно. Не мога да спя,карам се с приятели,не ми се излиза никъде,вкъщи се карам с майка ми за простотии, даскалото не върви. Не мога и да рисувам вече. Със всеки ден сякаш става по-лошо.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    И аз съм нещо подобно. Не мога да спя,карам се с приятели,не ми се излиза никъде,вкъщи се карам с майка ми за простотии, даскалото не върви. Не мога и да рисувам вече. Със всеки ден сякаш става по-лошо.
    При мен е още по-лошо.Майка ми да ми вика ,че ще закъснея за автобуса пък то след 15 минути има още един и няма да закесня .Тя продължаваше да ми вика ,стигна се до това ,да се обади на баща ми в германия да го притеснява.Вдигъл съм и тон и да се оправдае и мен да изкара виновен каза ,че съм си легнал сутринта.То това беше вярно ,но не мисля ,че лягането ми в 8:00 пречи да стана в 11:30 ,а урока да ми е от 12:00 .Щеше да ми удари шамар ,добре ,че съм по-висок от нея ,че не ме стигна ... удари ме само по рамото
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    хах
    Кое му е смешното?Че не ми е ударила шамар ли.И аз се смях ,след като излязох от вкъщи

Град
    Шумен
    Майките клонят повече към параноя къде са децата им и какво правят. Факт.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Започни да тренираш футбол примерно или болейбол,баскетбол,фехтовк а,плуване..ще отнеме от времето ти..ще намериш нови приятели със сигурност;намери си приятелка;излизай с хора от стария ти класас/даскало..и така
    Лесно е да се каже.Имам настроение да излизам ,но пък нямам никакво време.Мога само събота и неделя и не мисля ,че това ще устройва приятелката ми ...
    да, наистина на думи е лесно.. но много двойки си се виждат само събота и неделя така че не мисля че проблема е толкова голям( а и първо намери тази приятелка,после се притеснявай дали ще я устройва времето в което щес е виждате )..пък и можеш просто да излизаш на кафе с момичета,просто да се позабавляваш, разсееш
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Варна
    Мога да изляза където си поискам и когато си поискам .Това е ,че съм в криза и нямам от онези хартийки със стойност на пари

Град
    Шумен
    Ех ача като почнете с тия кафенета. Има много места,на които можете да си изкарате забавно и без пари. Разходка в парка,из квартала, уикендите из гората... има толкова начини. Като се замисля на първата среща със приятеля ми отидох с 2 лв, но не се и наложи да ги използвам. Беше ни прекрасно и на открито.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Човееек не не не не мога не мога
    Историята ти е същата напълно,ма напълно,само дето съм на 16,а ти на 14,че и сме съграждани на симко отгоре

Град
    Варна
    От къде си ???

Мега фен Аватара на ameli
    Варненка на линия ако искаш пиши
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си