.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    София
    Пфф вие луди ли сте ? да се причакват и да се пребиват тва никога няма да свърши ако така направят .Както казаха вадиш си 1 медицинско.Изкарваш си 1 разрешително зимаш 1 глок като ти скочат 10 човека късаш ръката на единия да видим кво ше ти направят.Или пък нож също става,няма нищо да ти кажат ако наистина са 10 човека.Бухалките и боксовете не са добър вариант.Може да ти ги вземат и с тях да те набият ако са някви по-опитни ,но все пак ако си решил по-добре бухалка с бокса могат много лесно да ти счупят пръстите.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Пфф вие луди ли сте ? да се причакват и да се пребиват тва никога няма да свърши ако така направят .Както казаха вадиш си 1 медицинско.Изкарваш си 1 разрешително зимаш 1 глок като ти скочат 10 човека късаш ръката на единия да видим кво ше ти направят.Или пък нож също става,няма нищо да ти кажат ако наистина са 10 човека.Бухалките и боксовете не са добър вариант.Може да ти ги вземат и с тях да те набият ако са някви по-опитни ,но все пак ако си решил по-добре бухалка с бокса могат много лесно да ти счупят пръстите.
    И ножа могат да му вземат.. всичко може да стане. Най-добре не се занимавайте с тях
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    На колко си години?
    Изкарай си разрешително за пистолет, (газов или боен), слагай халостни патрони вътре и ги сплаши малко, ако е газов стреляй смело да ги натровиш там и това е.
    Тези не заслужават да живеят, боклуци са си в дружба.. наркоманяци
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

brato saberete se i vie 10 i im s4upete kofite
    Не се оставяйте шумът от чуждото мнение да заглуши вътрешния ви глас!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ще спрете ли да дъвчете тема от 10 април?

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Егати гангстерите се извъдихте всичките.
    О не се залъгвай. Всичките тука дето дават деи си нямат и най-малка представа за какво говорят. Да не мислиш, че някой е пипвал бокс или бухалка (имам предвид да се е бил)?
    Е,аз от личен опит говоря...и мога да ти гарантирам че не само бокс/бухалка съм "пипвал"
    имам много лоши спомени с тия "играчки" и за това казвам на автора по добре да не ги ползва... "без да искаш" може да му нанесеш фатални удари,и после да съжеляваш цял живот.
    Защото на момента си много ядосан и не мислиш какво правиш,но след това като го видиш на земята с пробит череп,и да не мърда...направо не знаеш какво ти е...тъи че по добре не използвай тия боклуци.

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    че с бухалка не могат ли !?

пред мен са ритали човек в челото с кубинка...просто му ебаха майката...
    кубинките бяха "вермахт" със метална пластина отпред....просто...

За това най-добре ги пребий те по нормалният начин.....ръкопашен бой !
    по-добре недейте с ръкопашен бой... после болят много ръчете. Сбих се с едно момче... ударих го 4-5 пъти в главата и после ръката ми посиня. Боксът е добро решение... малък, компактен, удряш в ребрата, но не много силно за да не го потрошиш, а само да посинее и да го боли (ако го потрошиш после той може да те съди), а с бухалка не е мн добре (лесно могат да ти я вземат и после....) вместо да си даваш парите за бухалка вземи една тръба/арматурно желязо и пак става...е малко по-вече тръпне в ръцете ама ти дан ш го биеш 2 часа
    Страшно умно...но какво ли се учудвам,идея от 14/15 годишен калъф...

Град
    --------------------
    Не се занимавай с боеве и простотий защото до тук ще стигнат нещата http://vbox7.com/play:7a154977
    Вярно органите на реда не са много организирани, но един разумен човек, ще се обърне към тях, не към насилието. Хората не са създадени да се избиват взаимно.

Uh? What???

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Решението е лесно.Обаждаш се в полицията обесняваш какво се е случило.Казваш на ващи за това.Отивате с брат си и изкарвате медицинско за каквото саму направили.Последната стъпка е на съд... искане за ограничителна заповед ,глоба за нанесени щети и може да им сложат един два до шест месеца затвор /това е ако са навършили 18/

П.П.Не съм запознат.Мога да попитам роднина за тези неща,но не виждам ,че ще има смисъл да я притеснявам /братовчетка ми/ ,защото и тя ще каже това ,което съм писъл горе ,но малко по-подробно.

От кой град си ???
    +1

Само да добавя че ако аз бех на твое место и бяха пребили моя брат,нз сигурно щеше да лежат в некоя канавка

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BassFanatic
    Не се занимавай с боеве и простотий защото до тук ще стигнат нещата http://vbox7.com/play:7a154977
    Вярно органите на реда не са много организирани, но един разумен човек, ще се обърне към тях, не към насилието. Хората не са създадени да се избиват взаимно.
    За жалост не е точно така.Полицията няма да обърне никво внимание.Пистолет.Ако наистина са 10 човека дори да застреляш някой не могат да ти кажат и гък.Най-добрата приятелка на баба ми е съдия.Ако те те нападнат можеш да претрепеш някой с повод самозащита :P

Re: Пребиха брат ми-моля за съвет?

Цитирай Първоначално написано от hanovete
    Много добре знам кой е пребил брат ми ...едни отайката в дружба и ги знам сичките до един.Тия боклуци само си търсят да се заядат с някой за щяло и нещяло,а пък брат ми на никому не остава длъжен и веднага се пали от малко.Заяждали са се и с мен тези боклуци,но никога не съм и обръщал внимание -нека си се правят на кой съм аз не ми пука от тия.И се чудя в момента кое е по-удачното да направя:
    -единия вариант е сичките ги смажем от бой един по един,а не да се метат 10vs1 -ще им намеря адресите и ще ги причакаме видат колко е кеф.Но от това не виждам каква ще е ползата защото другия път като ме видят мен или брат ми по дружба пак ще ни пребият.А много добре знам че брат ми няма остави нещата така и просто ще ги попилее и нз как да го спра да не се меси с такива боклуци
    -другия вариант е да се обърнем към полицията като се извадят медицински,но аз лично голяма полза от това не виждам.Ще ги приберат за 24 часа ще им лепнат по една ограничителна заповед и какво от това?Друг е въпроса не съм много запознат с това-тия боклуци ако имат досиета(в което съм убеден,просто няма как тия боклуци да не се знаят в районното) може ли да се стигне до по-тежки наказания от ограничителна заповед?
    -и третия вариант е ако се оставят нещата така(в което се съмнявам че ще стане)-аз още в 4 клас се бих с един от тия и оттогава все търсят начин да се заяждат и снощи малко са попрекалили -тръгнали да дъжат сметка на брат ми на къв се прави в дискотеката че си е зел сепаре с приятел(еми те като 10 не могат си го позволят им избиват комлексите на тези идиоти) и е така го бият освен това и заплашват че и мен ще пребият-за какво искат да се бием не се знае в цялата тая работа?!И просто не виждам как нещата ще останат така -аз да отида в дружба мен ще пребият...брат ми да отиде ще се сбие....
    -и в трите случая не тряя се стъпва в дружба,което не го виждам как ще стане...и аз ще заживея там отново в скоро време....

Виш сега пич напълно те разбирам но това е бият теб и бат ти секи път най много като извадиш медицинско и да ги вкарат за 2-3 месеца в затвора не повече така че това е временно решение но по добре го направи ще можеш да ходиш спокоино по улиците а през това време кажи на родителите си за това и те да решът какво да правят така тряя да се постъпи според мен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си