- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моят суперповишаващ теглото хранителен режим
Хранителният режим съдържа около 4000 карорий и 350 грама протеин
Първо ядене
30 грама суроватъчен протеин
2 цели яйца
100 грама quaker
1 ябълка
Второ ядене
200 грама пилешки гърди
1
Ей, дебел![]()
Хубаво е, че имаш режим, но аз съм си казал, че насила няма да ям![]()
хЪх...
350 грама протеин на ден ми се вижда малко излишно..
Кефи ме, че не изглежда много скъп.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не съм 120 кг господин компетентен.Как разбра,че съм 120 кг?
Добре бе пич, за калориите нищо няма да кажа, енергоразходът е променлива величина, ама защо са ти 350г протеин, закъде бързаш..? Излишно претоварване на отделителната система... 250 пак са много даже. Ако си 80кг в нааай-тежкия случай 80х3 = 240 г. А ти даже качваш, тук протеинът ти не ти трябва да е чак толкова висок, както при НВД за сваляне... Освен да си докараш проблеми или да се освиниш, друго няма да стане...
http://vbox7.com/play:392c45b4
My street fitness trailer^
Толкова съм 78-80 килограма..
Спокоино е Вирус , питам дали си 120 кг 'щото тия 350 гр на ден ме съмнява дали ще ги усвояваш.
Напълно подкрепям! Пак казвам , не гледайте диетите на Арнолд и Колман... те ядат поовече зоб от кон ...Първоначално написано от Myrth
Ако сложиш Метан (може + още нещо) примерно хранителния режим е перфектен.Напълно подкрепям по-горните мнения, че няма начин да ги усвоиш тези 350 грама белтъчини или там колкото са.
Не съм го зел от хранителен режим на Арнолд,Колман или който и да е професионален билдър..Първоначално написано от fatrat
Само дето аз искам Natural![]()
май май нищо не долавяш! Казал си метан и в скоби може + още нещо. Не може , а е задължително. Метанови курсове правят некви манекени![]()
Аз ти казвам Natural ти викаш метан (и още нещо![]()
)
dobre ne sum zabelqzal saglasqwam se.picha koitp iska natural shte trqbva dosta da se potrudi ako iska golq,o i zdrawo tqlops : spri pisha ot telefon
Ако искаш Natural, гледай Randy CoutureПървоначално написано от DownloadVirus
... то нали и сурватъчния ти е 100% натурелен ?!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Еми какъв е тогава ? Протеин кво да е.. Продукт на млякото на прахчеПървоначално написано от firstdiesel
![]()
И по 2000гр протеин на ден да вкараш пак няма да станеш Арнолд за 2 седмици
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Арнолд и за години няма как да станеш,той сам по себе си си е една отделна категория,нещо недостижимоПървоначално написано от Naik1
![]()
Арнолд далеч не е най-якия...
Не е въпрос за "най-якия" , само като гледам как се изразяваш , разбирам за какво става въпрос.Първоначално написано от LastFN
Нещо недостижимо? Изхвърли се, макар и за по-малко време от другите, и той е използвал химия, надали просто ей така му се е наложило да му трансплантират черен дроб.Първоначално написано от DownloadVirus
МОМЧЕ
Ползвал е химия,но аз пак ти казвам,той си е отделна категория и е 99.99% недостижим,колкото се отнася до всичко..По-голяма ръка може да направиш,но той си има и гени,щом искаш покажи ми някой,който да е в неговата категория..Като казвам в неговата,това имам в предвид!Първоначално написано от dunce
и то цели 3 донора е имал ...Първоначално написано от dunce