.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Нямаш ли баба? Защо не споделиш на нея или на някой друг близък роднина (леля, чичо?)? Каза, че баща ти е военен. Не познавам хора с такава професия, но предполагам е доста напрегната. Може би той също има проблеми на работа или нещо такова? Дай му шанс, прояви разбиране! Успех!

Цитирай Първоначално написано от arninkata
    Нямаш ли баба? Защо не споделиш на нея или на някой друг близък роднина (леля, чичо?)? Каза, че баща ти е военен. Не познавам хора с такава професия, но предполагам е доста напрегната. Може би той също има проблеми на работа или нещо такова? Дай му шанс, прояви разбиране! Успех!
    Казвала съм на бабите ми, на леля ми.. всички знаят, но всеки казва че не може да направи нищо.. понякога са се застъпвали за мен, но все пак..баща ми си е строг.
    Майка ми е адвокат, баща ми военен.. суперр направо..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Моят баща е полицай, а преди това е бил и военнен и наистина това се отразява. Принципно се разбираме, най-вече на музикални теми , но заради всички тези наркомани, пияни 12 годишни лапета и подобни ми няма особено голямо доверие. Дразня се като почне да ме разпитва до най-големи подробности какво сме правили примерно като сме се събирали в приятелка с преспиване. Дали е имало твърд алкохол или наркотици, дали не са оствали и момчета и подобни. Поне бирата го устройва :Д Друго, че не ме пуска в някой квартали когато е тъмно, защото познавал "служебно" доста хора там. На боулинг не ме пуска, защото можел да ми изреди повечето от хората там по прякори. А и кой друг родител ще знае че 2 групи си били наговорили да се бият на билярда с точна дата и час. По улиците не иска много много да се мотая вечер. Да има кой да ме изпраща или да ме вземе винаги и подобни. Винаги трябва да му дам точен план акто излизам с кого съм, къде ще бъдем, кого ще се прибера. Не е особено приятно да ти нямат доверие и само едва ли не да очакват да се издъниш и да взимат под съмнение всяка твоя дума, но от части го прави защото е загрижен, въпреки че това не е пълно оправдание. Можеш само да не му отговаряш и да го слушаш, да се съгласяваш с него. Или да намериш някаква обща тема на разговор.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не мога да разбера насилието на родителите. Аз живея с майка ми и се случи нещо такова си стягам багажа и се местя при баща ми. Но в твоя случай е лошо. Можеш само да кротуваш. Още 2 години и ше си имаш годините да правиш каквото решиш. За сега ... продължавай да стискаш зъби. Всичко се връща.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

DesireToFire да , но баща ти поне се грижи за теб и евентуално те пуска на някъде сещаш ли се.. може да дойде да те вземе..да те заведе и тн ( до колкото разбирам от постта ти) а моя казва..
    Няма да отидеш защото няма как да отидеш, с градския транспорт не е удачно .. ако му кажа закарай ме ти и ще е удачно..Отговорът : аа не мога ще си седиш вкъщи, нищо няма да ти стане..

Като цяло той иска да си седя нон-стоп вкъщи и да не излизам много много навънка..
    След всяко мое излизане, като се прибера има заядлива забележка.. или понякога и скандали..
    I don`t care .. ;] ..

Ами той често или е на работа и не може да ме вземе или е зает нещо и често е било причина да не ме пуснат. И на мен ми казва че ако един ден си остана вкъщи нищо няма да ми стане, а не е и постоянно да искам да излизам някъде вечер. Но наистина не е като да не ме пуска никъде. Примерно ако съм си намерила кой да ме изпрати до у нас или някой родител ще ме закара може. Или ако има концерт или подобно мероприятие пак ме пускаи до 22-23, защото знае че наистина искам да отида. Пробвай дали ще те пускат в квартала до по-късно. Нито ще трябва да те взимат, а и ще могат да те проверят по-всяко време. Иначе наистина си в гадно положение. Пробвай да говорите на някаква обща тема един вид да се сприятелите или му споделяй. Знае ли за приятеля ти? Може да ги запознаеш. Съгласявай се с него, дори и когато въобще да не е прзв. Не показвай че се дразниш от забеляжките му или коментарите, защото когато викаш на някого, убиждаш го или му се караш, а той ти кима в разбиране и се извинява малко или много ще се почувстваш неловко или неуместно. Или се събирайте с приятели да учите. Хем ще покажеш, че искаш да си подобриш успеха, хем ще си с приятели. Или поне глеадй да се разбираш малко повече с майка си. Намери обща тема с баща си и успех

Мерси много за съветите..
    Имам приятел от 7 месеца вече, знае за него , но не са се запознавали.. но и да ги запозная това ще е най-лошото което мога да направя .. Защото той ще ми се ядоса , ще гледа гадно.. пък и ми е казал докато не си избереш момче за женене , не ми води гаджета вкъщи не ме интересува с кой сульо и пульо ходиш и няма нужда да ми демонстрираш..
    Понякога се чувствам малко тъпо защото сме 2 момичета, смисъл имам и сестра, а той е искал син.. и сяда примерно и гледа Ф1 аз също гледам Ф1 с него, но не е като да съм момче и да гледам мачове и да се ядосвам.. примерно гледа някаква кола в интернет и ме вика и започва да ми обяснява за двигателя и тн .. не ми е особено интересно понякога, но на всяка цена го изслушвам и го подкрепям за даденото нещо.. Не знам.. не казвам, че не ме обича и мене по някакъв начин,но все му се иска да има и 1 момче..
    I don`t care .. ;] ..

С майка ми се разбирам малко повече, но доста пъти тя е на негова страна и плътно го защитава- нормално е , но .. той не винаги е прав и когато не е на кеф казва - Няма да излизаш стой си вкъщи, понякога е сериозен, понякога на майтап но .. някой от думиите му са ме наранявали доста , а не мога да му го кажа защото .. няма да иска да ме чуе .. преди 1 месец и нещо спорехме и той ме попита уважаваш ли ме.. и аз помълчах малко и казах Ми не, не те уважавам.. и той тогава излезна от стаята, но тва цялото неуважение идва от там, че около Коледа разбрах, че е имал свалки с колежка от работата му и тогава много ми падна в очите.. аз бях пуснала тема.. но все тая..
    Той е труден характер и .. ще се наложи наистина просто да стискам зъби още 2 години докато не се махна..
    I don`t care .. ;] ..

А сестра ти на колко е. И към нея ли е такова отношението?

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    А сестра ти на колко е. И към нея ли е такова отношението?
    на 10 е .. и към нея е г\д същото..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Възхищавам ти се, че ги търпиш (също и на онова момиче, което разправя за майка й, съжалявам, не запомних ника). Обидата боклук е гадна, но може и да се превъзмогне, ама чак онова с косата... егати садиста е баща ти, как може да унижи по такъв начин детето си. То това не е възпитание, а е пречупване на волята. Моя също беше военен и и аз бях забелязала, че се отразява на отношението му към мен (не родител-дете, ами господар-подчинен), за това сега с него сме в отвратителни отношения, защото аз не съм склонна да прощавам и да забравям. Та, ако бях на твое място, щях да вдигам такива панаири из нас, че пушек да се вдига. Не може така да търпите бе хора! Ударят ли ви така, бийте и вие. Не е задължително да сте по-силния в случая, една чиния да разбиете на човека в главата може да го надвие. После може и да стане по-зле, ама поне ще знаете, че сте се защитили и сте им го върнали.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Не може така да търпите бе хора! Ударят ли ви така, бийте и вие. Не е задължително да сте по-силния в случая, една чиния да разбиете на човека в главата може да го надвие. После може и да стане по-зле, ама поне ще знаете, че сте се защитили и сте им го върнали.
    100% няма да посегна на баща ми.. а още по-малко на майка ми..
    I don`t care .. ;] ..

Мале незнам как издържаш... мен само да ми викнат и скандал вдигам...немога да търпя да ми се повишава глас Отраснал съм само с 1 родител, но и с него е имало скандали... заплашвала ме е, че ще ми разбие черепа и т.н. Единствения съвет, който мога да ти дам е да си мълчиш още 2 години и да се изнасяш
    Everything it`s possible !

Супер фен Аватара на nymphadora
    Чак пък да бие родителите си??

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Ми след като те я бият... Самозащита.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Ми след като те я бият... Самозащита.