на мен само майка ми ми посяга...пак не е особено приятно...
днеска съм крива на света...на мен майка ми е страшна досада, днес баба искаше да ми гледа на кафе и каза на мама да излезе от стаята, защото това били лични неща и тя се развика не на баба, а на мен...Започна да ми казва, че не съм човека , който ще и казва какво да прави и започна да ми обяснява, че трябвало да се отнасям с нея както трябва и да не си позволявам да й казвам кво да прави а аз се изнервех и й казах ме не съм й казала нищо, а че баба я помолила да излезе и тогава тя ме удари и започна леко да ми кърви устната при което аз излязох от стаята и се заключих в спалнята, ама естествено онова чудо имаше ключ, щото имаме дубликати от сички ключове в къщата ии тя знае къде са и ги взела и отключи и влезе и започна да ме удря...да ми крещи за каква се мисля, била съм за публичен дом и някви такива... и като се свърши всичко устната ми кървеше още по-силно и едвам казах отивам да се измия и отидох в банята и се заключих отвътре..то е нещо като райбер и не е с ключ и тя почна на тропа по вратата и да крещи, че като изляза щяла да ме смачка, била съм непотребна и неблагодарна и аз си казах, че се е видяло кво ще става и излязох от банята и пак се почна ама само ми крещеше, не ми посегна и като пак свърши с речите си излезе и нищо не каза...
за да не се стига до такива ситуации, не казвай нищо, ама нищичко като ти се карат...