.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

С епилатор

Бих искала да попитам дали някое момиче е опитвало премахване на косъмчетата по корема с епилатор?
    И дали това е най-правилният метод ако изключим кола маската и лазерната еилация?

Недей.. според мен недей да ги махаш на корема.Вярно,че стои грозно от близо,но .. Аз също имам,виждала съм и мои приятелки.Навярно много боли и е адски неприятно,но после,когато започнат да набождат. Решението е твое и ти желая успех ако решиш да ги махаш [/i]
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

казвали са ми, че след епилатор били по меки и по на рядко..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Да,но е по-лесно с кола маска...Ама за какви косъмчета говориш? По-целия корем или една линийка ,която се забелязва при повечето момичета.Щото аз само на тая 'линийка'' съм пробвала с епилатор...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Пловдив
    С епилатор ще боли мнооооооооооого. Ако не можеш да ги търпиш използвай кола маска. При използването и на двете косъмчетата не намаляват, просто излизат по-бавно.
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от merie
    С епилатор ще боли мнооооооооооого. Ако не можеш да ги търпиш използвай кола маска. При използването и на двете косъмчетата не намаляват, просто излизат по-бавно.
    Мен не ме боли
    Шофирай разумно - стигни жив!

Изобщо не боли, даже усещах и лек гъдел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си