.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    софия

дайте ми идеи

Здр. Хора може това което ще напиша за вас да не е голям проблем но за мен е! и за това моля сериозни отговори. Начи миналата година цяло лято все ходих на басейн на море.. и сега станах много мургавичак моля ви даите идеи

Град
    софия
    просто ми кажете как да стана отново бял??

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Неможеш да станеш бял, мисля. А и какво лошо има да си мургав, това си е придобит тен от слънцето. Каот не искаш да ставаш такъв мургав, не се печи толкова на слънцето, лятото. Какъв е проблема? Че те мислят за мангал и не те харесва ли? Това са глупости, мисля че трябва да се кефиш на тена си. Който те харесва, ще те харесва такъв.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Неможеш да станеш бял, мисля. А и какво лошо има да си мургав, това си е придобит тен от слънцето. Каот не искаш да ставаш такъв мургав, не се печи толкова на слънцето, лятото. Какъв е проблема? Че те мислят за мангал и не те харесва ли? Това са глупости, мисля че трябва да се кефиш на тена си. Който те харесва, ще те харесва такъв.
    +1

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доколкото знам - няма начин..
    Но наистина: Какъв е проблема ? Има хора,които дават сума ти пари,за да придобият тен,а пък ти искаш да "станеш бял" ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си