Готин е АйФона, но в България частите му са на е*ати цените. В тая Европа такова тарашене пада. Тук сите трябва да сте/сме милионери. А иначе може да му се сменя батерията, ама не е евтино, но не съм чул на някой да му се е налагало да я сменя. Аз се колебаех между IPhone, Nokia N900 и HTC HD2, но се спрях на Нокиата...сега обаче ме гони една треска да се сдобия с Блекбери и втора сим, но да видим. Иначе за Айфона както ти казаха, само Глобул го предлага с план и легално в Бг. Можеш да си го намериш и без план, но нямаш гаранция, че не е някоя декодирана американска слушалка...
Що не си вземеш IPad 3G? Ако ти е само за гъзария, това е машинката... Един приятел ми дойде на гости в неделя от Чикаго и ми разправяше, че в 1 часа през ноща, докато пътувал за летището, ония малоумници спяли пред магазина на Епъл, че на следващия ден била примосията на въпросното чудо. Изглежда много готино. Малко е големичко, ама с такъв дисплей си е направо супер.
За приложенията АйФона си е супер. Като го джейлбрейкнеш и му направиш още нещо, можеш да си сваляш всички програмки от сайта на Епъл за без пари и всичко бачка идеално. А за него апп-ове колкото искаш има. GPS не знам как е.
WILD__BOY, ако на АйФона мислиш, че дисплеят му е прекалено голям, ми е странно защо препоръчваш HD2, като там е с .7 инча по-голям? А и АйФона е железен и бачка и със строшен дисплей. За HTC-то не знам дали е така...