Цитирай Първоначално написано от Zod
Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
Цитирай Първоначално написано от tuzaro
Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
легално в България iPhone Shit се продава само и единствено от GLOBUL! С едногодишен план към тях и няква ебати таксата. Телефона ти идва към 1100лв или де да знам, зависи от тва колко памет има. Страшен боклуке телефона - джаджа за гъзарене и простащина. Имам iPod 4GB 4th Generation и никога няма да си взема телефон с памет повече от необходимото за 500контакта.

на кратко - купиш ли си нов iPhone трябва да го купиш с план и то НЕИЗГОДЕН план.

AT&T в България ти е с роуминг и то не евтин...
и кое прави телефона боклук?? а простащина?? Телефона е много функционален, нема да сбъркаш ако си вземеш.
и кое му е много функционалното? тоя телефон ако го изпуснеш 3 пъти и е пътник. доста голям e. тежък е. скъп е. не можеш да вдигнеш с ръкавица на ръката. има далеч по-добри телефони за по-малко пари. не можеш да смениш батерията. до колкото съм ползвал доста бърга с flash сайтове. старите не можеха да записват видео и да пращат MMS, тея 3G s може и да могат вече... за разлика от Symbian няма file browser. загрява доста. стария няма и GPS, за новите не знам
Абе пич аз моя съм ко изпускал от 1-2 метра кум 10 пъти без нищо да му стане, човека търси от къде да зи земе тебе като не ти харесва ходи си земи некъв сони ериксон и влачи като останалите.
gangsta, аз мойта nokia съм я изпускал от втория етаж мъртво пиян и отидох да си я взема, а човека на линията все още си бръщолевеше.. сеш ли се.

Сони педерсон си купи ти и си слушай гейгста рап на него