- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- козметика Balea
Balea е наистина една много добра марка. Dm са страхотни. Всичките им продукти са готини и съм много доволна от тях : ))
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...1t:429,r:6,s:0 много добро![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
^ Добре де,явно няма да ти отговорят.
Има тема за тоя протектор на първа страница,така,че няма смисъл да "заплашваш",че ще направиш нова.![]()
Знам, аз я изкарах на първа страница, но и там никой не отговаря, а ако направя нова тема всички ще кажат "Вече има две теми, питай в тях...". Ми ето - питам!!!Първоначално написано от nymphadora
Първоначално написано от MeLikesPie
Ми явно никой не го е ползвал ... кво толкова искаш![]()
Момичета ползвали ли сте шампоани на тази марка ?Доволни ли сте?Мисля да си купя този с кайсията или този за къдравата коса![]()
В първите няколко страници четох, че момиче си е купило крема на Балеа с бронзиращ ефект, но така и не написа дали е добър![]()
С розовата капачка за обем е най-добрият който съм ползвала до сега. Просто е уникален! След като косата ми се скапа от Елсев, само за седмица с този пак е какво преди ^^Първоначално написано от linkin_park_girl
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Днес докато си избирах тяхен шампоан , видях и един за нормална до мазна коса 500мл. в бяла опаковка с зелен надпис.. някой ползвал ли го е ? , че мисля тези дни да отида и него да си взема ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
А какво ще кажете за шампоана и балсама за къдрева коса?
So far away...
а добре ще чакам , да знам дали да отивам и него да купувам утре ;дд , че напоследък взе по-често да ми се омазнява косата.. ;ддПървоначално написано от vampire_girl_
За балсама нищо не мога да кажа, но шампоанът е много хубав.Първоначално написано от sasuke666
Оформя къдриците, а и прави косата по-мека.
![]()
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
Нямам време да чета вс страници понеже трябва да поръчам на майка ми какво да ми купи, за това съжалявам :ss ноо от серията Trend it up спрея за изправяне на коса смис.. за предпазване - добър ли е ??![]()
Наскоро си взех тоника,един матиращ крем,крем за под очите , ии за премахване на водоустойчив грим .. също така и една маска ... много съм доволна![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
хм , добре милаПървоначално написано от vampire_girl_
мерси много :P