- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- козметика Balea
Ще се отклоня малко от темата,надявам се авторката не се сърди.
Моля, препоръчайте ми някаква козметика на балеа за лице,за тинейджъри.За акне,почистване,гел,няма значение какво е.Трябва ми нещо изпробвано.С нормална кожа съм,понякога ми излизат малко пъпки,но е рядко.Моля за предложения.![]()
Крем за под очите? В смисъл?Първоначално написано от theonlyone123
Първоначално написано от PinkPan7her
Ами ето тва е кремчето : http://prikachi.com/images/593/3150593t.jpg
За околоочния контур![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Първоначално написано от francyzoi4ety
тва е за нормална, и е мн добро !!!
^ да , има го![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
а има ли за мазна кожа?![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Всичко което съм използвала на тази марка е страхотно ! Имам едно тоалетно мляко което е за чувствителна кожа и е невероятно. Повечето дегримьори много ми лютят на очите, но с това този проблем въобще не се появяваДоволна съм и от балсама им за устни с череша и стилизанта за изправяне на косата от серията Trend It Up . Сега много искам да си взема някакъв гел за лице и някоя маска, имате ли отзиви за някой продукт ? Кожата ми е суха.
![]()
Може ли да споделиш това тоалетно мляко какво представлява?
ползвам за изправянето на коса и съм много доволна
<3 OBI4AM TE <3
francyzoi4ety , обикновенно тоалетно мляко , но без никакъв мирис . От сериата Balea Med , отпред пише Ultra Sensitive , Reinigungs Milch . Взех си го на цена от 7 - 8 лева . Попринцип е и за алергии . Много добре почиства, икономично е (200 ml) и както казах за чувствителни очи е идеално[/img]
Днес са отворили нов магазинDM на площад Славейков, на мястото на Bonjour. Бях там има намаления , дават и розички.![]()
![]()
В София нали?Първоначално написано от sunflower132
Суууууперррр![]()
![]()
![]()
[quote="MegiBoOm"]В София нали? [/quot/]Първоначално написано от sunflower132
Дам .![]()
Прочетох целия форум .. е изморих се ама вие верно ме надъхахте да отида ии аз да си взема някои неща![]()
Кои от измиващите им продукти е подходящ за суха,чувствителна(беше смесена,но от прекалено много третиране на пъпки се изсуши,даже се бели)и в същото време е проблемна-пъпки,черни точки,зачервявания и т.н.?Също,ако имат и хубаво овлажняващо кремче на балеа,а ако нямат може ли да ми предложите на някоя друга марка,но в границата на 4-5 лева?Благодаря,предварител но!
Балеа имат ли хубави душ-гелове?
Не съм ги пробвала затова питам,иначе имам скраб за тяло и съм адски доволна,и лосиона им за тяло с шоколад и кокос-прави кожата уникално мека,особено съчетае ли се със скраба.И почистващ лосион със силицилова к-на имам,но не съм кой знае колко доволна,но бива де.![]()
^аз от време на време ползвам душ-гела им с кокос, много яко мирише![]()
No need to ask
He's a smooth operator
^Оо щом е с кокос задължително ще го взема.![]()
Е щом казвате че са хубави значи ще си взема и аз.![]()
Много съм доволна от тоника (или там каквото е) за премахване на водоустойчив грим![]()
![]()
Хубави ли са слънцезащитните продукти за коса и с какъв фактор са?