.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    с времето ще разбереш кое е по-добро и че най-добре е да ги смесиш двата спортта незнам в друг стил или друго бойно изкуство да се калиш повече отколкото в киокушин

"В каратето ти трябва физическа подготовка защото там не се иска много голяма техника." моля ти се не се изказвай неподготвен и ти за 3 години не си разбрал кой знае колко и като гледам и състезанията незнам какви състезания си гледал ?! според твойта логика излизаш като хамалин на спаринга и разчиташ на победа само от физическата си подготовка.

Физиката печели мачове Техниката прави боя красив

Мега фен Аватара на ZipFail
    В каратето точно техниката е всичко, в киокушина наистина се набляга много на физика, но физиката е просто допълнение

И няма лоши навици, нито лоши бойни изкуства...има различни видове самоотбрана и лоши бойци

ПП: Възможно е да разчиташ само на физическа подготова, ама това е до един момент, докато още сте на аматьорско ниво и техниката ви не струва...след това ако не се усетиш навреме, и цял живот на блъскаш мускули няма да ти помогне

ППП: Още веднъж Васето ми затвърди мнението че е пълен хамалин и няма нищо в главата...да си забравиш техниката по време на състезание значи единствено слаба подготовка и слаба психика..

Адреналина не трябва да ти пречи на техниката...техниката се учи докато почнеш да я правиш естествено и във всяка ситуация, а не като трябва да я ползваш да си забравяш граматиката

Васе (предполагам мога да се обръщам така ? ), При профитата не знам как е Обаче при аматьорите имам известен опит и с техника трудно става особено при юноши

васе ще се опитам да те светна малко къде ги видя тия танкове е да вярно е малцина ги използват протекторите повече момичета. 3годишната ми кариера като каратист досега мойте крака, глава и ръце не са чували и виждали протектори (разбирасе това е по мое желание). Ще цитирам една фраза "Не става само с ядене иска и аклъл" наистина в началото разчиташ само на физика но при по-добър противник няма как да стане работата пък и на "улицата" както каза ти ритника при теб може да е точна но при някои по-добри това е решенито да се запазиш и да вярно е че в ММА са позволени удари към главата с ръце защото сте с ръкавици при нас няма такива ръкавици а ударите към главата са само кихон техники

виж повече няма да споря с тебе не защото си прав а защото не му е тук мясото

п.с: на 18 години сам

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Не съм се занимавал много с карате, но определено мога да подкрепя shinkyokushin, че техниката е на първо място! Васето, виждал ли си каратист, който тренира година,две,три с лоша техника на изпълнение?
    Най-много от всичко в каратето ми е направило впечатление кристалната техника на състезателите
    Този който не пада, не се изправя.

васе МАСОВО е тови при вашата федерация Киокушинкай-кан ако си от Пловдив (Емил Костов мисля че беше от там) скокни до Тракията и виж шампионите какво правят и тогава ми говори за двумесечнитети профисионалисти. Виж как стават работите при Валери , Елена Димитър Попов и Шихана. Иди там да видиш как се случва обратното на което ти каза как деца с 3 месечен опти ще победят човек с 3 годишен (Ти в случая)

да вярно е че ММА имат доста добри състезатели не споря за това но има доста по-добри киокушинкайци в К-1 и ММА е да вярно е че и те минават няколко месечно обучение в ММА за граплинга и по-добро усвояване на ударите в главата ( мисля че това е единствения недостатък на нашия боен стил) а и по мнението ти че каратето не помагало на улицата тук си в огромна грешка и мога да се защитя защото бях свидетел на такова нещо а и противника беше бивш боксъор на Ботев Пловдив

да така е..... скоро това няма да се случи

п.с: А ММА във Варна ли го тренираш

да аз затова те питам щото ММА клубове не съм чувал (не съм се и интересувал толкова де )

Град
    Столицата
    Васето, не можеш да сравняваш спорт, който е създаден за самозащита с такъв, който е създаден за състезания, подчиняващ се на правилници и т.н. може да се спори мноого, всеки със свойте виждания

Дайте "бойците" у форума да заформиме един чат, а

Факт е, че каратето отдавна е станало повече съзтезание и спорт, отколкото самозащита...аз затова си тренирам отделно в къщи едно, в залата друго...

Да се биеш навсякъде можеш да се научиш, дори и сам...но има някои неща които залата ти дава и трудно ще ги разбереш на друго място

харесва ми мнението на смешник нека да направим един конферентен чат или отделна тема на Бойците във форума

Град
    Столицата
    да не спамим тук, който иска да дава скайп на личен

ем моя е hell_devil67 който иска да ме намира

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от smeshnik
    да не спамим тук, който иска да дава скайп на личен

За чата за бойни изкуства.

ЕДИТ: Идиот съм. Мислех, че пращам ЛС, а то написах отговор в темата. Както и да е, нека стои.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

По едно време имаше една тема, ама е някъде надолу по страниците...

Хубаво е да имаш добре тренирано тяло.... всичко друго е техника. Препоръчвам ти да се запишеш на някое бойно изкуство. Ако не можеш да си го позволиш или не ти се почва, можеш да намериш информация и видео материали за всички удари ( леви, десни прави, крушета и прочие ) , но пак казвам, че едно бойно изкуство от типа на Кикбокс или Тай бокс би ти помогнало къде, къде повече..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си