Цитирай Първоначално написано от someonerandom
Chacho
Това за свещта не е ли за по-напреднали?Питам за себе си-ако не мога да я изгася(пробвал съм)ще има ли някакъв резултат от самото опитване отново и отново,или това е просто изпитание?[/url]

Да, ще има. Аз в момента гася свещ на 15-я удар някъде. Като почнах ги гасех на 30 замаха.

По въпроса с това, колко е голяма ръката. Мен често ме слагаха на спаринг срещу по-опитни момчета, ама по-ниска категория. Викам си, че ще спечеля и веднъж ми се случи, че на половината път на крака ми към тялото на противника забелязах, как той вече е запратил неговия крайник към главата ми. Слава богу, че си захлупих главата, щеше да ми избие два зъба и директно заспивах.

Все пак най-трудния ми противник досега е най-тежкото момче от тренировки. Най-големия ми проблем срещу него е, че за килограмите си е страшно бърз. Правете си изводите. Сигурен съм, че има още хора тук, които ще потвърдят наблюденията ми.

Бокса със сянка някои го хвалят, други го отричат. За мен той е нож с две остриета, мисля че развива лоши навици. Да не си изпъваш докрай ръцете, краката и да привикваш на комбинации, които ако срещнеш съпротивление няма как да изпълниш. Друго е да ритнеш тежест.