.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен

Полудявам! :S

Този форум ми стана малко като изповедалня... Но наистина имам нужда да си излея някъде всичко.
    Преди 1 месец се запознах с едно момче. Всичко си вървеше супер, бяхме си фр, излизахме. Е да, ама аз тъпата започнах да го харесвам. Той разбра, whatever... Оказа се, че и той изпитва нещо към мен, но не го бива в изразяването на чувства. След това аз му казах, че не съм сигурна, че изпитвам вече нещо към него (не знаех, че той ме харесва) . Той явно се е ядосал, една вечер беше ужасно пиян и целуна моята бфф. Тя веднага го отблъсна ест... Сега и аз го харесвам, но може би е само физическо привличане. Друг въпрос е, че той иска само секс от мен. Дори си говорихме, и аз му казах, че дори и да го направим, след това той може дори да не ме поздравява и няма да променим нищо. Уж има нещо между нас, уж сме приятели, а няма ден, в който да не се скараме за нещо. Преди няколко дена бях на кафе с приятелки и той дойде при мен. Говорихме си, той беше ужасно мил. И сега съм ужасно объркана и не знам какво да правя. Приятелките ми не могат да ме посъветват нищо... Сега пък от 3-4 дена нито ми звъни, никъде не се вясва, а по принцип, когато излизам ме разпитва къде ще ходя и с кого и идва при нас. Сега дори в тъпия скайп го няма. Направо се изяждам отвътре.
    Любовта е колкото сладка, толкова и солена.

Супер фен Аватара на m1nik
    Тръгнете, но не започвайте с секс, за да разберете дали всичко е реално, ако съдя по това, което си написала дотук, си си влюбена и той, но сте малко объркани.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много объркано и май не знаеш какво искаш.Успокой се!

Аз обичам да бъда директна.Уговорете си среща и се изяснете,но не по скайп или по телефона,а очи в очи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

m1nik
    МнениеПуснато на: Съб Апр 10, 2010 8:00 pm Заглавие:
    Тръгнете, но не започвайте с секс,
    \/

увери се първо че се обичателл след това секса

Супер фен
    Да, аз също се усещам, че съм много объркана. Не мога да си събера мислите. Дано скоро се чуем и да се видим, че иначе ще полудея.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    За какво ти е момче, което знаеш, че ще иска само и единствено секс със теб?

Държи се мило, защото иска да те вкара в удобното си легълце.Ако беше умно момиче нямаше да му се връзваш и да мислиш за него, след като знаеш, че единственото, което иска е секс.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Държи се мило, защото иска да те вкара в удобното си легълце.Ако беше умно момиче нямаше да му се връзваш и да мислиш за него, след като знаеш, че единственото, което иска е секс.
    Ок, аз не мисля да му се връзвам. Проблема е, че не мога да го забравя. А това, че не мога да тръгна с него (не че не мога, ами той ще ме зареже т.е. няма смисъл) още повече ме дразни.

Ами явно ти не искаш да си с него, защото имаш чувства, а ей така .. за да кажеш, че си била с него.Не те опреквам и аз съм имала такива моменти желания Защо просто не направиш така, че да тръгнете и зарибявката му и всичкото му.И просто като тръгнете не се опиташ да направиш така, че да почувства нещо към теб и тогава да му покажеш, че не е непрекосновен и да го оставиш. И в крайна сметка, това го казвам малко на бъзик, не ми се връзвай сляпо, но не се оставяй на момченца тип "дебна да ебна"

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    За какво ти е момче, което знаеш, че ще иска само и единствено секс със теб?

И аз така мисля
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Re: Полудявам! :S

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Този форум ми стана малко като изповедалня... Но наистина имам нужда да си излея някъде всичко.
    Преди 1 месец се запознах с едно момче. Всичко си вървеше супер, бяхме си фр, излизахме. Е да, ама аз тъпата започнах да го харесвам. Той разбра, whatever... Оказа се, че и той изпитва нещо към мен, но не го бива в изразяването на чувства. След това аз му казах, че не съм сигурна, че изпитвам вече нещо към него (не знаех, че той ме харесва) . Той явно се е ядосал, една вечер беше ужасно пиян и целуна моята бфф. Тя веднага го отблъсна ест... Сега и аз го харесвам, но може би е само физическо привличане. Друг въпрос е, че той иска само секс от мен. Дори си говорихме, и аз му казах, че дори и да го направим, след това той може дори да не ме поздравява и няма да променим нищо. Уж има нещо между нас, уж сме приятели, а няма ден, в който да не се скараме за нещо. Преди няколко дена бях на кафе с приятелки и той дойде при мен. Говорихме си, той беше ужасно мил. И сега съм ужасно объркана и не знам какво да правя. Приятелките ми не могат да ме посъветват нищо... Сега пък от 3-4 дена нито ми звъни, никъде не се вясва, а по принцип, когато излизам ме разпитва къде ще ходя и с кого и идва при нас. Сега дори в тъпия скайп го няма. Направо се изяждам отвътре.
    Любовта е колкото сладка, толкова и солена.
    не се занимавай.
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Въобще не се дразни от факта ,че искал само секс от теб. Повярвай ми по - дразнещо би било да знаеш ,че си се надявала на нещо , а той само те е изчукал и си е заминал.Просто го игнорирай от живота си .Спри да му пишеш, да му звъниш и отговаряш , да му говориш . Като го видиш се прави ,че не го познаваш .Мисля ,че това е единствения вариант да го забравиш.Иначе той ще продължава да е мил,нежен и да те търси докато не си го получи.Иии не , няма нищо между вас и не сте приятели. Това, което имате за него е просто игра , за да те вкара в леглото.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

бих ти казала да не започвате със секс .. първо се изяснете един на друг и след това решете какво ще правите : било то секс, било то нещо друго ноо не е лошо и ти да си на ясно какво изпитваш към него

Град
    Пловдив
    слушай сега ... тегли му едно мъдо на този пич, после го заебаваш и готово, всички са доволни.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен
    Мерси много на всички!
    Наистина, разбрах, че съм била ужасно наивна и тъпа, за да му се хвана на игричката още в началото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си