Някой виждал ли е, имал ли е такава пинсета, говоря за същия модел точно, знае ли къде има и каква е цената й? Благодаря предварително, много ми трябва точно същата.
Точно такава и на тая марка не съм виждала,но има други много подобни на тая
каква цена г/дПървоначално написано от titinkaa
в кауфланд има такъв модел,струват 4 лева
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Еми 3-4-5лв зависи ква взимашПървоначално написано от vow
пинЦета г*з с извинение, я виж в гугъл как е, пинсета или пинцета! аман от остроумнициПървоначално написано от koshtramba
Моята е такава.От карфур - 4лв.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
кауфланд Пловдив има ли ги?
Ахахаха, ти ако се консултираш с гугъл, аз се консултирам с речник, хахахаха, провери пак ако искашПървоначално написано от vow
Edit :
ед.ч. пин·цет
непълен член пин·це·та
пълен член пин·це·тът
мн.ч. пин·це·ти
членувано пин·це·ти·те
бройна форма пин·це·та
звателна форма —
[редактиране]
http://ru.wikipedia.org/wiki/Пинцет
BY GOOGLE !
Може и да я има, провериПървоначално написано от vow
![]()
Не че искам да се меся в безсмисления ви спор, обаче koshtramba - ако не можеш да различиш собствения си език от чуждия...Първоначално написано от koshtramba
Ти сама си написала, че източникът е руската Уикипедия, а твърдиш, че и на български е така.
Забава...
По темата: Аз ползвам комплекта за почистване на вежди на Орифлейм (струваше 20 лв.). Много съм доволна ;] А точно за тази пинсета нямам информация, обаче съм сигурна, че във всеки козметичен магазин или дрогерия ще я откриеш и то на достъпна цена.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
В българската уикипедия като напишеш пинцета и не ти излиза нищо. Като напишеш пинсета и ти излиза какво е това.
дублетна форма е бе!
може и пинСета и пинЦета .. ама от всезнайковци ..
Иначе,първата ми беше такава,ама не мога да ти кажа от къде е .. май от някф комплект![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Дублетна викаш, а... Не знам.А и от учителката си по литература знам, че правилно е пинцета. На матурата преди 2 години имаше подобен въпрос и правилният отговор беше пинцета
Аз знам,че е дублетна ..
Виждала см го да се пише и по двата начина .. и ако не е,за кфо изобщо има форма като пинСета?![]()
I did
Може простолюдието да я е вкарало в употреба.(повдига рамене) To и отвертка се пише с "Т", ама хората си казват отверка, това не значи че е дублет, нали ?
По темата : Пинцети под път и над път. Но от опит знам, че лоши пинцети няма, всичко е до това дали ше свикнеш.![]()
++ Вече във втора тема показваш 'знанията' си по Български език.Първоначално написано от KeshaWoodx33
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от koshtramba
![]()
Напуши ме с кислород бро,
не съм се смяла за глупости от вчера..мислех,че няма да се повтори ,но уви
![]()
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Явно не си прочела предния постПървоначално написано от StreetFame
Именно от учителка знам. И вече съм малко дърта за даскало, ама ше питам професора по сравнителна граматика
![]()
Моля, пак заповядай.Първоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
По темата: моята е същата, ама не помня от къде е. Виждала съм в левчетата такива.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
да,ама е по-лесно да кажеш отверка,от колкото отвертка нали ?Първоначално написано от koshtramba
А между пинсета, и пинцета,няма никаква разлика в произнасянето![]()
I did