да така е прави сте
но аз преди училище нямам никакво време защото трябва в 12 без нещо вече да тръгна за рейса... а имам и сумати уоци за учене .
след училище е същия чеп понеже се връщам в 8 като съм 2ра и в 3 като съм 1ва
то пак добре ,че е училището иначе ще се фърля от някъде ..бахти за ко има момчета като него ,че така "лошо" плениха сърцето и мислите ми
но и с него е така за мое как да кажа успокоение един вид ..за да не си мисля ,че само аз едва ли не хвърлям любов на вятъра когато е с приятели ,навънка ,играе някаква игра на компа ,моята липсва я забелязва по малко ,но когато няма какво да прави ми е споделял ,че му идва да зпали колата на брат си и да дойде или като се видим просто да ме гушни и да ме удуши от радост 'действаш ми като кокаин' ми каза веднъж ,когато беше самичък и не се бяхме виждали с седмици. Имало е момети в които и 2мата се ревали на някакви тъжни песнички...
ама ся да не го разберете ,че само когато е сам мисли за мен ,нем през цялото време мислите ни са един за друг ,но когато има с кво да се занимаваме ,времето минава по барзо и тъгата може би избледнява ,а после като се видим ..деня се превръща в поредния най-красив от наща връзка
еххх любов, любов .. някой ден ше ни изде ушите ебавам се