- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетаа.Това е вашата тема ;)
Така ,не знаех в кой подраздел да пусна темата /Секс или Любов/ и за това ударих на онче бонче ... И ето го въпросът-Как свалихте вашата половинка и начини как да свалим едно момиче...
![]()
Вие сте ...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
За тука е темата, обаче я има вече поне 2452752952 пъти и няма какво повече да се каже по тоя въпрос. Как се сваляло? С по-тежък предмет - права лопата, тухла четворка, чук, брадва, щанга, наковалня... Ако си по-ловък може и с четка за зъби, кърпичка с хлороформ също помага.
Надявам се, че ти отговорих.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Женско съм.Позволяваш ли ми да отговоря на темата ти?
all day... all night... what the fuck?!
аз мойта я свалих с супер здрав удар
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Никак. Бог ми ги даде, даже две. Ръце.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не съм казал ,че е забранено за момичетата.Първоначално написано от ScarletBite
П.П.Моля за свястни отговори свързани с въпроса на темата![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Работя по въпроса.Като свърша ще ти кажа (вероятно какво НЕ трябва да правиш
![]()
).
И въпроса искаш ли още ?Първоначално написано от tuzaro
![]()
По темата :
С приятелката ми се запознахме в един сайт за запознанства и я свалих с чар и вниманието си ... просто бях себеси на всичките ни срещи,правех и комплименти и сега и правя ... просто ако се правиш на някой който не си , няма никакъв шанс да я свалиш !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Аз го свалих с т.нар. човешко отношение. Не се държаха много добре с него околните. И както той казва - "с невероятен чар". Той го казва, не аз. И упоритостта ми , според мен. Той много се притесняваше от мен, а аз само нахалствах. В добрият смисъл де .
Как ме свали той ... Ами той не ме сваляше ... Това ме впечатли .До последно си стоеше на положение и се правеше, че не забелязва как изцяло съм се облегнала на него.
Много мразя нахалните хора и аз не нахалствам. Но тогава се наложи , пък и бяхме пийнали ... ^
Темата е за момчетата. Надявам се да не бъда убита ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ааа аз съм абсолютно същия,даже още сега мога да кажа какво не трябва да правишПървоначално написано от Pa3yMeH
![]()
Никога не кавзай в последния момент![]()
Ми бъди забавен и интересен човече (:
Ако това го можеш едновремено.. значи можеш всичко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе има една тема дето е важна и пише : КАК ДА СЕ ХАРЕСАМЕ НА МОМИЧЕ?!
Иначе аз лично с милото не знам как точно се получи, оказа се че и двамата имаме как да кажа, развинтено въобръжение, винаги съм залагал на хумор и това винаги действа![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
чрез миризмата идваща от не мития ми анус
ОДИН!!!
много си оригиналенПървоначално написано от xNiKx
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Следвахме няколко прости стъпки:![]()
Коментарчета в Импулс > Размяна на скайпове и телефони > "Съвсем случайна" среща в супермаркета /аз не бях сама, както и той, но не се спряхме да си поговорим/ > "Случайна" среща пред блока му > Вече среща на НГ пред къщата на едно момче, в което се бяхме събрали > Около един час приказки и накрая една целувчица от мен за "Чао", но по бузката > На 01.01 и вече както си му е редът > След още 2-3 дни се изяснихме, че ходим.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Еми обръсни си главата сложи бели кецове ( Адидас , Лондсдейл или Фред Пери) намери си 5 човека избиращ от кой отбор си и вече си хулиган ама да не забравиш да пушиш цигари !!! ... Сега сериозно ... Набележи си някоя запознай се с нея ала бала вземи и скайпа говори и мило стани и добър приятел покажи и , че ти е 18 см и тя сама ще те поиска ;]
Еми аз съм женско . . Моят приятел беше доста очарователен и красив и добър . . Първоначално ми беше като приятел, но после не можахме да си устоим![]()
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
изпърдях са и на оная и хареса аромата
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Благодаря ти за темата, както и да е, тази тема няма да пожъне успех!
А пък моя не е бил миличък, добричък, чаровен и куп ти там глупости. Напротив дразнеше ме, предизвикваше ме, караше ме дори да ревнувам, правеше се на интересен. И точно при мен май уцели, аз съм човек, който обича да си извоюва своето. А и не харесвам момчета, които още от първия ден са готови "да ме носят на ръце". Приятеля ми го раздаваше леко недостъпен, а аз хем нахалствам лекичко, хем се правя, че не ми пукаА бе някаква си наша игра, закачка.
![]()