.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Проблем: Презерватива се скъса!

Здравейте,
    първо - съжалявам за тъпото заглавие.
    Второ - съжалявам, че търся съвет тук, но смятам, че има доста изминали този път!

Да преминем на същественото:
    Вчера правихме секс с приятелката ми, както винаги - с евтини презервативи "Sure", но никога не сме имали проблем, а сме използвали много!
    Но - явно този път бяхме взели някакви стари ли, но бяха сухи. Всичките до един, след като стана това ..
    Та - доста време правихме секс, и когато тръгнах да свършвам, уж се дръпнах и както винаги си помислих, че съм си свършил извън нея, независимо, че съм с презерватив.
    Е - за жалост .. не. Тя се стъписа и аз се очудих (принципно трябваше в същия ден да й дойде цикъла) - та си помислих, че може да има кръв нещо и да се усеща и да й е неудобно. Питам я: какво бе, мило ?
    : абе я виж дали презерватива не е скъсан?
    аз: - Да...................
    и тя ми каза, че съм свършил в нея

КАзах й да влиза в банята да се измие хубаво и за 15 минути бях до аптеката, взех ескапеле, върнах се - тя го изпи, но бях чул от приятелка, че би трябвало до 3 часа да "прокърви", защото уж се спуквала яйцеклетката - вярно ли е?

Много се притеснявам, не знам какво да правя, кога да ходим на доктор, ако се налага (надявам се - НЕ!) да взима ли други лекарства или нещо такова ...
    Просто ми дайте съвет - какво да правя от сега нататък!!?!?

Благодаря!!!

смисъл..щом имаш 30 лева за хапче, имай 5 лева за качествени презервативи.. изказах се, олекна ми, чао.
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    смисъл..щом имаш 30 лева за хапче, имай 5 лева за качествени презервативи.. изказах се, олекна ми, чао.
    +++
    Хора не ви разбирам!След като сте решили да водите полов живот значи трябва да сте малко по-отговорни!Не искаш да дадеш 3-4-5 лв за презервативи,но сега даде 30лв за Ескапел.

Щом е пила хапчето не мисля,че има шанс да ставаш татко.След 1-2 седмици тест,за да сте 100% сиг.!

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    Съгласявам се,но не винаги добрите презервативи гарантират здравината.
    Got me feeling like extaZy...

нищо и няма и според мен бях в подобна ситуация на скоро .

Не е задължително да прокърви след 3 часа ... ще прокърви ако е била забраменяла... но за по-сигурно си вземете тест
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Град
    In the middle of Nowhere
    Някъде бях чела,че презервативите са само 97% сигурни...Този мож да е бил от тези кирливи 3% ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

другият път си купи по ефтини,може пък и да не се скъсат...бахти толко ли не можа да прежалиш някои лев от горе

ХАХАахахаххахахахахахахах ахах ... по - добре дай 10 лева за презарвативи отколкото 18 години издръжка...
    It's too late...

Град
    In my own head...
    първо: това с прокървяването въобще не е вярно. спуквала се яйцеклетката, що за глупост... хормоните пречат или на отделянето на яйцеклетка, или на оплождането, или на загнездването й в матката...

второ: ако цикълът й е редовен и е щяло да й идва тези дни, според мен е изключително малко вероятно да е станала белята, а сега с тия хапчета само ще й объркате цикъла... не стига, че е взето без нужда, ами като нищо ще й го измести някак...
    Too much energy, too little time...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    оффф щом пие ескапел много ясно че ще и закъснее цикъла
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    ХАХАахахаххахахахахахахах ахах ... по - добре дай 10 лева за презарвативи отколкото 18 години издръжка...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    пуснаха ти тема с листовката...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ескапел действа с изместване на менструацията- отпадането на лигавицата пречи да се задържи евентуална зигота.
    В кой ден от МЦ стана гафа? Колко дни е МЦ на приятелката ти?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Вероятно нищо й няма да приятелката ти, след като е трябвало да й дойде тези дни... Обаче относно съфорумците, които се карат за евтините презервативи не съм съгласна... Защото почти винаги ползват тези от 20ст и нямам проблеми, един път ползвахме спортекс и се скъса... Тъй че, недейте да обвинявате презервативите, защото при всички може да се скъса... И то не винаги завити от парите които си дал за презервативи.

Ще отговоря, така да кажем набързо:
    Първо: Използвали сме НАД 100 презерватива от 20 стотинки!
    Не съм имал проблем нито един път, нито един!
    Но този път бях взел някакви стари и не съм усетил да погледна.
    Всичките бяха такива.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ескапел действа с изместване на менструацията- отпадането на лигавицата пречи да се задържи евентуална зигота.
    В кой ден от МЦ стана гафа? Колко дни е МЦ на приятелката ти?
    Попринцип гафа стана на 9-ти.
    Около три-четири дена е цикъла й.
    Но все още не е дошъл, попринцип й закъснява всеки месец.

Относно съвета: "щом имаш 30 лева за хапче.." - е, нямах! Взех назаем, ако толкова Ви интересува!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Охлюв, питам те за продължителност на месечния цикъл /времето от първия ден на менструацията до първия ден на следващата такава!/, не за продължителност на менструацията!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    In my own head...
    и аз намирам коментарите с презервативите за глупави, просто трябва да се внимава.
    при мен най-проблемни са били Durex, късали сме не един и два. така чеее...
    Too much energy, too little time...

Охлюв, питам те за продължителност на месечния цикъл /времето от първия ден на менструацията до първия ден на следващата такава!/, не за продължителност на менструацията!
    обръщението "охлюв" някак си не ми допада, но както и да е.
    Идва й на 8ми, попринцип, друг път е закъснявал и с по 20 дена!

а добре някой друг не ги ли е ползвал тези Шуър за да изкаже мнение , защото може би много от нас са се убедели че марки като Дюрекс и т н са некачествени , но честно казано аз не съм имала проблеми с каквито и да е било презервативи

Супер фен
    Охлюв,...
    Е те това е обръщение от модератор ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си