- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА ИЛИ ПРОТИВ
За или против да признаем ако сме изневерили ...
Струва ли си да рискуваме да загубим и нараним човека до себе си ... или е по-добре да му кажем истината и това да не ни измъчва ... ??
B a D ` G i r L
За ..Няма смисъл да изневеряваш на човека на които държиш,и който обичаш![]()
против, защото от това признание нито ти, нито човека до теб ще спечелите.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Зависи от ситуацията и от самия човек
Аз съм изневерявала на мое бившо гадже и му казах 2 години след като се разделихме и то случайно![]()
На сегашния ми приятел не съм му изневерявала,но преди седмица бях на купон с наши приятели и ми се наложи да спя на едно легло с момче без да правим АБСОЛЮТНО НИЩО ... През цялото време ми беше супер гадно и като се видяхме с моя му споделихСлед това имахме малко проблеми,защото мислеше,че съм му спестила някоя подробност,но след един хубав разговор разбра,че нямам причина да го лъжа
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зависи от отношенията ви.
Примерно, в семейството ми е регламентирано това - всеки си прави каквото си знае, стига у дома всичко да е наред.
В тийн връзките - както дойде, зависи от отношенията пак. Понякога съм склонна да призная , понякога не .
Щом съм тръгнала да изневерявам - значи съм била наранена. И с човека до мен просто ставаме квит.
Или пък просто не го обичам - да не съм омъжена , мога да си изневерявам колкото поискам. Ако реша ще го крия, ако не - няма.
"Струва ли си да рискуваме да загубим и нараним човека до себе си" - има връзки в които човека, който изневерява е по-наранен от половинката си. Няма да давам примери , нещо не ми се пише тази вечер.
Идеята е, че не винаги изневеряващият е тиранина, а 'кротуващият' - жертвата.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Прекалено интелигентен съм за да изневеряПък и никога няма да си простя...
Но ако стане вероятно ще си призная
Ако ми изневерят не искам да знам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
осъзнаваш ли колко абсурдно звучи това изречение?Първоначално написано от Pa3yMeH
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Добре отговарям на въпроса с въпрос. Защо си с него/нея щом му/и изневеряваш? Ако не се разбирате по-добре се разделете или си останете другарчета за секс. Няма смисъл да си с даден човек е така само и само да не си сам/сама и да кажем, че този човек те обича няма ли да ти е гузно, че се гавриш с чувствата му?![]()
Абе ако го обичаш, но си сгафил и не искаш да го/я нараниш затрай си. Нищо хубаво не печелиш ако му/и кажеш.![]()
Всекиможеда
напикае
пода...
бъдиПИЧнасеритавана!^^
За. Така или иначе ще разбере.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Как ?Първоначално написано от fenastz
B a D ` G i r L
За с две ръце.Аз съм направила глупоста да му изневеря, че от тук на сетне ще мисля, че признанието ми може да разруши връзката.Ами ако толкова ми пука за тая връзка за кво ще изневерявам на човека, когото "обичам" .. За да имаш връзка трябва да си искрен, на каквато и цена да е това.![]()
Може да стане гаф или нещо друго не се знае,за това е по-добре да си кажеш,а и както казаха по-горе : \"Защо си с него/нея щом му/и изневеряваш? \"Първоначално написано от po0h
За всичко има начини ...Първоначално написано от po0h
По темата .. до сега никога не съм изневерявал , и мисля да не го правя .... защото знам каква е болката когато разбереш че са ти изневерили ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
добре но ако попаднеш в такава ситуация и знаеш каква е болката какво би избрал да кажеш истината или да спестиш болката на любимия човекПървоначално написано от Valento
B a D ` G i r L
Интересен въпрос...ами ако изпадна в такава ситуация ще съм откровен и ще моля за прошка , защото не 100 а 87686786 % ще съжалявам за случилото се , но не бих допуснал да стигна до изневяра ...Първоначално написано от po0h
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Бохоххохо, ако си мислиш, че спестяването на истината предотвратява болката...Да не говорим, че ако не искаш да нараниш любимия човек, няма да му изневеряваш.
![]()
"За" съм, защото предпочитам откритите отношения и защото не виждам смисъл да крия, когато нещо във връзката ми куца.
"Против", когато някой почне да обвинява алкохолът за това, че той самият не държи на пиене. Тогава вече ми е детска история. "Ще й кажа, че съм й изневерил, ама то това е защото бях много пиян и сега много, ама много съжалявам".
това с алкохола и според мен не може да бъде извинение ...Първоначално написано от mArMaLaDkA
и да кажа че аз бях наранявана милиони пъти ... момчето с което изневерих ... ами за 20 мин. се почуствах обичана .. а момчето с което ходя най-добре се справя с това да ме накара да се чувствам гадно
B a D ` G i r L
. . Аз единствено бих изневерила само, ако не обичам човека до себе си . . тоест ако нямам вече чувства . . иначе не бих . . !. . пък ако на мене ми го сервират, режа го на момента и не искам да чувам подробности !
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
да де, ама кой те е карал да стоиш при приятеля си насила?Първоначално написано от po0h
Има едно нещо което се нарича съвест. Ще те гризе и накрая ще му кажеш![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд