- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обичка на езика - проблем !
От 5 дена имам обица на езика .. 1-вия и 2-рия ден всичко беше нормално. Налице беше и подуването и леката болка и фъфленетон,но до там. 3-тия ден вече не фъфлех, а болката беше само ако напрагям много езика. Но днес забелязах,че от дупката истича някаква течност, леко жълтиникава и лимфните възли ме наболявут кату ги пипна. Това проблем ли е и говори ли за някаква инфекция...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
супер много ми е притеснено,защото не искам да махъм обичката ;[[[
ходи на лекар-ако е инфекция ще се наложи да махнеш обицата.. ще преживееш и без нея.Нали знаеш че здравето ти е най-важно !? ..
.. ако не си почиствала редовно езика със съответните препарати дадени от специалиста който те е дупчил - нищо чудно да е настъпила инфекция
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ами мисля че и при мен беше така. Трябваше да разпиташ добре за това какво ще се случи с езика ти докато се върне в нормално състояние за да не се притесняваш сега. Но мисля че е нормално.
напълно нормално еи при мен беше така ... известно време тази течност ще я има докато не заздравее мястото