Не ми се случва за първи път мой близък приятел да се влюби в мене, но той..
Толкова е различно,, Моя град не му е роден, от 4 години живее тука няма кой знае колко много приятели, но всичките са му истински. Страхотеееен е !! Разбирате ли ? Приятно ми е да съм с него : )) .. Приятни са ми всички мигове заедно, приятно ми е, че когато звънна той винаги ще отговори, винаги е до мене и е готов да направи всичко. И за първи път от много време изпитвам чувство, че той е от онези приятели, който човек никога не трябва да допуска да изгуби. Не заради ползата и от това, че винаги е до тебе, а просто защото е очарователен с държанието си, с поведението си. Толкова ми стана скъп, разкри ми най - голямите си тайни съсипали живота му и накарали го да се премести в моя град. Тайни, които знаем едва 5-6 човека, като в тях включвам и семейството му. Толкова ми бе приятно да се смеем заедно и в един момент - ХОП той е влюбен в мене ..
Аз не съм единственото момиче, с което се държи така има още 2 такива близки приятелки, специалното му отношение не е насочено само към мене. В един момент седим до 2-3 през нощта и си споделяме неща, които никога не сме споделяли на другиго. Гледаме филм на следващата вечер и когато сядам на стола му пред компютъра и започвам да се въртя това момче пада на колене спира стола ми и ми казва ' 'името ми' може ли да те целуна', а погледът му - ,.
В последните 48 часа той не веднъж се опита да ме целуне, но се правех на тресната, но сега ?!
Не зная какво да правя, когато ме изпрати и застанахме под лампата, а дъждът тихичко валеше, когато ме погледна.. Той е изпитал достатъчно много болка как да му причиня и тази, как да го избегна >? Бог ми е свидетел - НЕ искам да го наранявам.. Какво да направя сега.. Какво да правя, когато го видя отново.. Избегнах го, но другия път няма да мога. Харесвам го, но само като приятел..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.