.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на akibaki

НОВА ТЕМА ЗА БРЕКЕТИТЕ!

Здравейте,прочетох една тема за брекетите,но тя е стара и ще направя нова. Искам да попитам И аз дали е възможно наистина,след като човек си сложи брекети и след като ги свали,зъбите му да се УГОЛЕМЯТ и да СТАНАТ ПО-ДЪЛГИ,защото четох,че бяха казвали ''зъбите ми станаха нечовешко големи'' / ''когато ми свалиха брекетите,майк ами помисли,че съм с изкуствени'' ? Знам за фасадите,но не искам,те са за по-възрастни,аз се интересувам дали с брекети наистина зъбите се удължават и уголемяват или само се изправят? Много благодаря за отзивите предварително!

И аз се интересувам от същото,моля,помогнете!
    ..

Повече от фен
    Не виждам от къде идва това притеснение...
    ЗЪБИТЕ САМО СЕ ИЗПРАВЯТ !!!

Наистина е така... ПРОСТО се лепкат на повърхността...

НЯМА кое да направи тека, че да стимулира израстването !!!

Носи си брекетчетата без притеснение !!!
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    ^ Абселютно съгласна!

Голям фен Аватара на rammstein123
    Може би е имал/а предвид зъбите, които са по-нагоре и стоят неестествено. Изтеглят се надолу и така май стават по-големи. Но това го имат малко хора.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Това са глупости! Не стават по-големи. Просто като си с брекети...и си свикваш зъба по един доста различен начин. След като ги свалиш се вижда много повече зъб - звучи някак странно, но е така, защото година и няколко месеца виждаш зъбите си, но и самия брекет, който скрива значителна част от зъба...а като ги свалиш виждаш само зъб.
    Ако имаш някакви колебания дали да си сложиш брекити или не - то изопщо не се чуди, защото ефекта след това е невероятен! Струва си

Повече от фен
    Maimunche_f JA.
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Повече от фен Аватара на akibaki
    Не,не се колебая,просто ми се иска съзбите ми да станат дълги,например като на Kristen Stewart..това може да стане само с фасади,нали..но това едно,че е твърде скъпо,друго,че съм още млада а иначе зъбите растат,докато избият и повече не,нали..

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от akibaki
    Не,не се колебая,просто ми се иска съзбите ми да станат дълги,например като на Kristen Stewart..това може да стане само с фасади,нали..но това едно,че е твърде скъпо,друго,че съм още млада а иначе зъбите растат,докато избият и повече не,нали..
    първо да ти се уголемят зъбите от брекетите не е възможно, но ако беше така щеше ли да го направиш?! Нямаш проблеми със подредбата на зъбите,а само за да ги уголемиш си слагаш брекети..няма смисъл
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Горна Оряховица
    Разбира се, че само се изправят. Тези, които са казали, че са им се удължили Предполагам, че така им се е струвало, защото вече всички зъби са сочели в една посока.

уау .. ъъ..абе хора не ме плашете .. аз съм с брекети от 1 година и 10 месеца и вие тука ми стоварвате някакво уголемяване на зъбите..пхахах..моля ви не искам да убивам ортодонтката мии
    Неприлично Щастлива .. : )

Сега и аз да се изкажа като човек махнал си брекетите преди почти месец.Тези хора,на които зъбите им са били много накриви или зъбите са били стърчащи им стават по-дълги зъбите и ако помислите малко ще разберете защо.
    Един залегнат зъб на криво като се изправи си изменя позицията и става по дълаг.
    Къто са ти стърчащи зъбите,за да се залегнат на нивото,на което трябва да са си по принцип също стават по-дълги.
    Зъбите не израстват,просто променят позицията си и за това са по-дълги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си