- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НОВА ТЕМА ЗА БРЕКЕТИТЕ!
Здравейте,прочетох една тема за брекетите,но тя е стара и ще направя нова. Искам да попитам И аз дали е възможно наистина,след като човек си сложи брекети и след като ги свали,зъбите му да се УГОЛЕМЯТ и да СТАНАТ ПО-ДЪЛГИ,защото четох,че бяха казвали ''зъбите ми станаха нечовешко големи'' / ''когато ми свалиха брекетите,майк ами помисли,че съм с изкуствени'' ? Знам за фасадите,но не искам,те са за по-възрастни,аз се интересувам дали с брекети наистина зъбите се удължават и уголемяват или само се изправят? Много благодаря за отзивите предварително!
Не виждам от къде идва това притеснение...
ЗЪБИТЕ САМО СЕ ИЗПРАВЯТ !!!
Наистина е така... ПРОСТО се лепкат на повърхността...
НЯМА кое да направи тека, че да стимулира израстването !!!
Носи си брекетчетата без притеснение !!!
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Може би е имал/а предвид зъбите, които са по-нагоре и стоят неестествено. Изтеглят се надолу и така май стават по-големи. Но това го имат малко хора.
Saatana! Vittu! Perkele!
Това са глупости! Не стават по-големи. Просто като си с брекети...и си свикваш зъба по един доста различен начин. След като ги свалиш се вижда много повече зъб - звучи някак странно, но е така, защото година и няколко месеца виждаш зъбите си, но и самия брекет, който скрива значителна част от зъба...а като ги свалиш виждаш само зъб.
Ако имаш някакви колебания дали да си сложиш брекити или не - то изопщо не се чуди, защото ефекта след това е невероятен! Струва си![]()
Maimunche_f JA.
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Не,не се колебая,просто ми се иска съзбите ми да станат дълги,например като на Kristen Stewart..това може да стане само с фасади,нали..но това едно,че е твърде скъпо,друго,че съм още младаа иначе зъбите растат,докато избият и повече не,нали..
![]()
първо да ти се уголемят зъбите от брекетите не е възможно, но ако беше така щеше ли да го направиш?! Нямаш проблеми със подредбата на зъбите,а само за да ги уголемиш си слагаш брекети..няма смисълПървоначално написано от akibaki
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Разбира се, че само се изправят. Тези, които са казали, че са им се удължилиПредполагам, че така им се е струвало, защото вече всички зъби са сочели в една посока.
уау .. ъъ..абе хора не ме плашете .. аз съм с брекети от 1 година и 10 месецаи вие тука ми стоварвате някакво уголемяване на зъбите..пхахах..моля ви
не искам да убивам ортодонтката мии
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Сега и аз да се изкажа като човек махнал си брекетите преди почти месец.Тези хора,на които зъбите им са били много накриви или зъбите са били стърчащи им стават по-дълги зъбите и ако помислите малко ще разберете защо.
Един залегнат зъб на криво като се изправи си изменя позицията и става по дълаг.
Къто са ти стърчащи зъбите,за да се залегнат на нивото,на което трябва да са си по принцип също стават по-дълги.
Зъбите не израстват,просто променят позицията си и за това са по-дълги.