.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Облъчване

Облъчване

Преди страшно много седях пред компютъра сигурно по 6-7 часа на ден,а монитора ми е от тея дебелите с кинескоп.Дали съм се облъчил и да развия някоя болест.Моля Ви кажете ми много съм загрижен за здравето си и къде мога да се прегледам.(Вече не седя по толкова време и за това се осъзнах.Надявам се,че не е прекалено късно.)
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Спокойно. Има хора които седят всеки ден по 20 часа пред монитора и са живи още. Даже ако монитора ти е с плосък екран, те имат доста защити и тн, и даже тези тънките монитори са по вредни и изморяват очите повече.
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Град
    във филма ..
    БОЛЕСТ?

Who's next!

Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    БОЛЕСТ?
    А РАКА КВО Е СПОРЕД ТЕБ БЕ?НЕ СЕ СМЕЙ!ТЕМАТА Е СЕРИОЗНА!

ми вари на очен бе,да не сме доктори да ти кажем,и аз стоя на компа по 10-15 часа на ден,обаче поне имам файда....и знам че вече с едното око леко не виждам...но..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не си, спокойно. И аз преди седях по толкова време (един-два часа по-малко може би), пак на такъв монитор, и нищо ми няма. Не вярвам да става толкова лесно. Все пак иди на личния лекар и го попитай при какъв лекар да идеш, а той ще ти даде направление.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да хванеш рак или лъчева болест от седене пред монитор? Ти понятие от физика имаш ли?

Излез от филма или ни раздай пуканки и кола...

Психар
    А РАКА КВО Е СПОРЕД ТЕБ БЕ?
    http://www.public-republic.com/wp-content/krebs4.jpg ?

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Да хванеш рак или лъчева болест от седене пред монитор? Ти понятие от физика имаш ли?

Излез от филма или ни раздай пуканки и кола...
    От монитора има много вредни лъчения.Особено мониторите с кинескоп,но както и да е.Благодаря за помощта може да локвате

ммм... не съм чувала за рак.. но съм чувала само че състарява кожата... или нш от сорта ако имаше такава опасност да се разболее всеки който ползва компютър... секретарките и т.н отдавна да бяха се разболяли и умрели.. така че спок ;]]

Мега фен Аватара на L0ST
    А стига бе. Как издържате по толкоз време на тези скапани монитори....така и така карате по олкова време ан компютрите, поне си вземете едно LCD, та те струват по 200-250лв.

И какво правиш по толкова време на компютъра. И аз стоя по много време, но горе-долу знам защо го правя и какво правя...
    Lexynnka

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Mitkoni
    Благодаря за помощта може да локвате

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си