- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тема за коли
Ти, па, колко трябва да си изпаснал, за да ходиш 12ти клас с кола на училище?????!!????
(като добавим факта, че не е някакво наложително и супер голямата необходимост да ходиш с нея на даскало, където глаголът "ходя" би могъл да се разгледа и под друга форма)![]()
Аз не мога да се похваля с възможността да карам кола, дори нямам желание за книжка, обичам и предпочитам да се возя. По възможност в големи, просторни и лъскави коли.Като последното ми завоевание е една уникална ЛАДА от 70те години, или някъде там...
То в друга кола като се кача се притеснявам "Ех, да не взема да оцапам нещо", а в тази лада като се кача си викам "Ех, са ше се изцапам".![]()
Raybeez,
какво стана после?дълбоко се съмнявам, че след като си му казал, че ше го потрошиш или да ти купи гуми, той се е дал без бой??
![]()
^ добре е минало пак.
тенденцията е да налита на кавги/бой дори когато грам не си прав![]()
личен опит..
Те и нашите комшии имат 6 коли ама защо аз не им пукам гумитеНе мога да разбера как такива хора получават удовлетворение, когато навредят на други, било то материално или морално.
Черинке, аз не ходя за удоволствие с кола на училище.След даскало понякога възникват задължения които са непредвидими и трябва колата винаги да ми е под ръкаПитал съм, защо останалите от моят клас не идват пеша и всички ми отговарят защото ги е мързяло
Защото 11 години преди това са летяли до даскало ...
![]()
![]()
![]()
Понякога ми се ще колата да не е в мен, когато си с кола всички трупат ангажименти в/у теб, "защото си с кола и на минаване може да се отбиеш"Това доста хора могат да го потвърдят предполагам.
стиляно, до мойто даскало е малко кофти транспорта щото ако фана нещо от централна гара спира на лаута (а от нас до гарата е около километър и от лаута до даскало толкова),а ако фана от най близката спирка минават само 1 и 27, и като ме спре на тримона пак до даскало сумати път. Освен тва почти всеки ден съм на курс... Пък и къв е смисъла като имаш книжка и кола и да не ги използваш.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Някакви мнения и бележки за Алфа 145 2000 година бензин (боксер) ? Никога не съм карал Алфа ..
Алфите са много добри машини... не знам как стоят нещата с ремонта по натам обаче вървят много добре
Доколкото се сещам двигателя на въпросната Aлфа е 16V TWIN SPARK?Първоначално написано от Serseri91
Ако е така - наистина е много добра машина.
П.С: Като чета мненията на някой хора оставам с впечатлението че форума играе ролята на отдушник на комплексите им. То не бяха филми...
Голям късмет днеска. Татито за сефте се излъга да ме пусне сама с голфо и... ми се случи близка среща с паяка. Ебаси филма беше. Дадох на един съученик ключовете да покара, после не се разбрахме къде я е оставил, после не си я намерих, притесних го, парите му взех... После на шибания паркинг чичко полицай не искаше да ми върне колата. Сеир отвсякъде бях!
Аз лично за Alfa Romeo 145 и не само за нея не чувам добри отзиви. По принцип за да си купиш такава кола трябва да я обичаш. Във форума на Алфа Ромео един беше писал "Обичам я тази кола, много е готина, много се троши, но с кеф си я правя". И все пак всичко е относително.
Днеска един познат ми дефинира двигателя на алфа така: "Много върви ама дълго не"
И от други места съм чувал, че са много капризни.Ако има някой с Алфа и е карал дълго време да каже нещо по - конкретно.
Питам защото ми се падна една такава, а не знам дали си струва ...
Моя човек имаше няк'ва Алфа, ама не знам повече подробности относно модела. Много си я обичаше, но я ползваше само за дълги пътувания. В градски условия караше друга кола.
Да де оплача и аз, кормувам на някво рено клио, егати твърдия съединител по твърд е от спирачката му ... трябва да го натискам с цял крак, че да направа нещо....
Лична кола нямам иначе толкова съм се накарал на служебни че...
Citroen Berlingo 1.9 (чист дизел...мъка браааааааат)
Opel Astra 1.7 TD (бая пъргавичка е ама вече турбото зема да се окотва)
Shoda Fabia HTP 1.2 (мн добра градска)
Dacia Logan 1.6 (не помня съкращението на двигателя...върви ама интериора е...все едно индианец е влизал с брадва вътре...)
Обмислям да си взема Mazda 323F BA 2.0 / 24V 144 HP 1 приятел има такава и просто няма да ви казвам за какъв филм става въпросНяма такава тръпка просто...японците си знаят най-добре как се прави спортна кола
![]()
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Пак аз с въпрос![]()
Потърсих в нет-а, но не намерих информация за цена на VW Caddy нов от магазина.Интересуват ме дизеловите двигатели около 1.9-2.0.
Заповядай: http://vwn.bg/nutzfahrzeuge/caddy/za...terial_preise/ . По-добре не взимай чисто нов, но ако решиш да купуваш - драсни ми едно л.с., по памет една бивша съученичка работеше там, може и да ти е от полза.Първоначално написано от Serseri91
/Относно колата ми, която споменах по-назад в темата - от ДЗИ в края на краищата ми изплатиха малко над 50% от общата сума. Стъклата ги смених преди седмица и сега обмислям как да постъпя нататък с тях, ще видим. Мдам, хубава работа, ама българска...
Ааа, да - не си вземай Алфа на старо, освен ако не си много сигурен в поддръжката й.;] Моторите са хубави (и бързооборотни), поради което са с осезаемо по-кратък ресурс. Не съм карал, возил съм се (но в доста по-висок клас) - готини са иначе, хаха. Отделно, че с подобен, сравнително мощен за евр. стандарти мотор, има голяма вероятност някой от предишните собственици да я е удрял или най-малкото, да не я е жалил хич. Може и да е читава, не си дал много информация.
На 17 съм.
Карам един Баварец 318IS,с всички екстри за модела,леко бутан по двигатела с приблизително 200 коня,спортно окачване и т.н.
Доволен съм адски,върши ми работа,само дето си има и косури...Често срещани проблеми при този модел са:
хидравличната рейка
водачите на ел. стъклата
филтъра на климатика
резистора на степените на парното
накладките на ръчната спирачка.
Има и още,затруван съм с литература на тема БМВ,който има въпроси към тази марка нека пита тук или на ЛС.
И ще помоля,професорите който и съединител не знаят какво е,да не ми казват ама ти нямаш КНИЖКА,книжката за мен е просто документ който представяш пред органите на реда,това не значи че можеш да караш,колко нещастници с купени книжи,а и с не такива има,и пак не могат така че..
Мерси.Бащата не е доволен от Пежо и иска да минава на немско, ама не мога да му набутам в главата да не си взема баничарка ...Първоначално написано от Lestat357
Rounder, те тея бмв-та са хибриди, с 10 литра до морето и обратно![]()
иначе кво мислите за пежо 206 1.1 двигател 80 коня, 2001 година за 2500??
Епа ако е запазено го отнасяй,возил съм се и съм карал такова,върви прилично и се набира много...Първоначално написано от tuzaro
и не харчи никак много...
Нещо не можах те разбера за бмв-тата,не знам твоето колко харчи,но моето под 17/100 бензин не пада![]()
Първо за алфата : Чичо имаше алфа 155 и 156 имат проблеми по окачването, двигателя на 156-тицата беше блокирал (изкаше да види колко ще вдигне на магистралата) и я продаде, задължително отиди при някой монтьор, виж дали километрите са реални и огледай отдолу дали има ръжда .
За БМВ : вече всеки знае, че харчат доста
За Пежото : Много яка количка, кака изкаше да си купува такова и малко съм запознат с тях . Виж дали не е доставено от Италия защото повечето пежа от Италия не са потдържани и ако ти казват, че е на под 120 хил. км. значи лъжат . Иначе цената за тази кола е перфектна .
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Е,то винаги лъжат в километрите на колко е,тя тая кола е прекупувана и препродаван един бог знае колко пъти,но всеки иЗка да спечелиПървоначално написано от sadboy95
![]()
Е що да е малко,тя мънЯчка кола,ии няма кой знае какви екстри...Първоначално написано от Serseri91
аз точно за тва искам да зема нещо такова щото малко харчи, другото е астра ф, ама нейната цена е двойна...
иначе за бмв-то имах точно тва предвид че яко харчат.