.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 158
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз точно за тва искам да зема нещо такова щото малко харчи, другото е астра ф, ама нейната цена е двойна...
    иначе за бмв-то имах точно тва предвид че яко харчат.
    ем зимай пИжото тогава,нИ са занимавай с тия Астри...

Град
    На Баскетболното игрище!
    има ли го тва пежо някъде в нета ?? щото и аз съм навитак на 206 ;п
    I am what I am !!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз бмв-то няма да го продам, като падне от някъде повече пара ше го пълна, все пак няма такова изживяване като е мокро по улиците
    иначе тва пежо не ми се вярва повече от 5-6 да гори
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    На Баскетболното игрище!
    имах предвид точно това пежо дето той каза , нещо обява .. ;д иначе ги знам ;д
    I am what I am !!!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от DisturbinThePeace
    имах предвид точно това пежо дето той каза , нещо обява .. ;д иначе ги знам ;д
    http://automoni95.mobile.bg/ последната кола е пежото.

Град
    На Баскетболното игрище!
    запазено изглежда , добре е !
    I am what I am !!!

Цитирай Първоначално написано от DisturbinThePeace
    запазено изглежда , добре е !
    докато не се види на живо не може да се каже,те така на снимка могат да го докарат като заводско ама...

атай tuzaro` дръж бимъра,не го прУдаааи ако имаш някакви въпроси/проблеми свързани с него,питай

Супер фен
    аз за сега съм пешеходец...гадно..но факт Братми се сдоби с Ауди А4 1.9 ТДИ 131 хп. Много е доволен от нея,вече 20 000 км мина само 2 пъти смени масло и ляво каре...на мен също много ми харесва и мисля да искам и аз някаква кола идните няколко месеца не съм специалист за това кой може да ми каже хубава кола (дизел задължително),да е немска, след 2001г.. около 10К лева ?

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Цитирай Първоначално написано от favor_91
    аз за сега съм пешеходец...гадно..но факт Братми се сдоби с Ауди А4 1.9 ТДИ 131 хп. Много е доволен от нея,вече 20 000 км мина само 2 пъти смени масло и ляво каре...на мен също много ми харесва и мисля да искам и аз някаква кола идните няколко месеца не съм специалист за това кой може да ми каже хубава кола (дизел задължително),да е немска, след 2001г.. около 10К лева ?
    Диапазонът е голям.Баща на един приятел си купи бмв 525 2.0 TDI 2000 година, с автопилот и всички екстри, за 2500 евро.Ако искаш немско и дизел аз ти препоръчвам аудито =D> а3-то си е супер колица

БМВ Е36 М3 за по 10К ги има...само за поддръжка и бензин не знам дали ще имаш пари....но поне си струва,качвал съм се в такава кола,от кеф чак ти се вдига адреналина,много мощна,красива...просто думи нямам...

Супер фен
    Сериозно започнах да се замислям за бмв или ауди...определено ще си струва ! Мерси за 2та съвета по горе :P

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    hate city plovdiv, майна
    Сериозно започнах да се замислям за бмв или ауди...определено ще си струва ! Мерси за 2та съвета по горе :P
    имай предвид, че не само трябва да го купиш, а и да го пълниш недай си боже пък нещо да се развали... говоря за бмв специално.

имай предвид, че не само трябва да го купиш, а и да го пълниш недай си боже пък нещо да се развали... говоря за бмв специално.
    Именно за това препоръчвам АУДИ, защото почти вски може да изнамери пари за закупуването на БМВ, но не всеки може да си позволи да я кара.

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Именно за това препоръчвам АУДИ, защото почти вски може да изнамери пари за закупуването на БМВ, но не всеки може да си позволи да я кара.
    И аЛюди не са ефтини,все пак зависи от модела и годината на производство...така че...взимай Бавареца не се замисляй

Град
    бълХаристан
    ебати трошляците, бмв, ауди, мерцедес от праисторията..
    тва са кошници на 10 години бе! къде ги препоръчвате

аз съм си харесал едно ярисче от миналата година. чудна количка за града. па нека съм с женска кола дето не е пичеловка мой набор
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    hate city plovdiv, майна
    някой може ли да каже кога се налива вода в радиатора, че чета една друга тема, как някой бил забравил капачката като доливал вода, аз на моя хавтомобил до ся един път не съм сипал... къде се гледа тва нещо?

Цитирай Първоначално написано от kypo

аз съм си харесал едно ярисче от миналата година. чудна количка за града. па нека съм с женска кола дето не е пичеловка мой набор
    А да ти покажа как 20 годишно БМВ наказва Ламбо ? като Ламбото е 09-10 г. някъде....апък за тия...тооООоти,онди,и такива подигравки и пародии на коли ич не ми ги хвали

Град
    бълХаристан
    наказва баба ти тва дърто бмв

аз съм практичен човек, за 15 000 ще си купя чисто нова кола в гаранция, пък ти си купи някаква бричка на 15 години ама БМВ

тва е българската простотия - на гол тумбак - старо бмв или мерцедес.
    много са ми смешни такива дето си купуват някой мерцедес и не могат да му напълнят резервоара
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Цитирай Първоначално написано от kypo

А да ти покажа как 20 годишно БМВ наказва Ламбо ? като Ламбото е 09-10 г. някъде....апък за тия...тооООоти,онди,и такива подигравки и пародии на коли ич не ми ги хвали
    show me baby

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

ето едно вървежно Е30 КОМБИ,което бие супра http://vbox7.com/play:412afe0e&al=1&vid=

Тука една 850CSI не бие никои,просто показва вървеж,като се има в предвит годинките й http://vbox7.com/play:df908dfc 303 км/ч

е тука едно БГ БМВ Е34 се пробва срещу порше настъпа го до към 260-270 и повече нямаше смисъл доказа че върви повече от поршето http://www.youtube.com/watch?v=5cIYOiFeTOM

Тук Е36 срещу CL 500 http://vbox7.com/play:5d2b3e66 (бабата пак побеждава доста показателно)

EТО НА ДА ВИДИШ КАК СУПРАТА "ПРИПАДА" ОТ БАВАРЕЦА

http://vbox7.com/play:e39f1201

Град
    морската столица
    срещу ламбо искам да вида

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    срещу ламбо искам да вида
    в момента излизам,като се върна ще ти дам да видиш срещу ламбо..

Град
    морската столица
    то няма лошо да си запален на такава тема,ама поне не и на пътя с останалите коли бе,майна.Трепи себе си,ама не и другите

ето на виж http://vbox7.com/play:1777725a

както и да е като се върна ще спорим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си