- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тема за коли
каква е логиката да пуснеш напавено BMW срещу базов модел Ламбо..?
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
+++++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от kypo
Много се кефя на прякора на България в отношение с колите."Автоморгата на Европа".
Rounder, мислех да не се заяждам с теб ама ти се оказа същият като един друг форумен рейсУр.Първо измини няколко хиляди километра, покарай извънградско, покарай в други градове освен своя, където знаеш всяко кьоше, бе общо взето не защитавай мнението си с клипчета от нет-а
Пък и ако ще сравнявате коли, то те трябва да съотвестват във всеки параграф - година, клас, тип двигател.
Ъъъ .. много литература си чел за колите, но дали можеш да ми кажеш най - простото - какво означава BMW ? Не гледай в гугъл, моля те !
знам какво значи,знам и много други работи,но не мисля да показвам тук точно дори и част от тях,освен ако няма да съм в помощ на някои...
Не съм какъвто и да било,просто съм много запален по БМВ,гледам да не карам с повече от 120,въпреки че ми харесват високите скорости,и недей да даваш такава оценка за мен,или за когото и да било без да познаваш човека отсреща ти...
Не ги сравнявам,просто дадох на пича да види че дори и колата ти да е 2009/2010 не значи че някоя турбо бабичка на 20 години не може да я мине....както и да е няма смисъл да споря,ако пък мислите че тия клипове са нагласени/монтажи и прочие ще ви дам клип на един пич Иво се казва от София е,с неговото е36 как бие Hayabusa или там както се пише.
ще ви помоля просто ако искате да спорим да го направим на лично,няма смисъл да сговнясваме темата,тя и без това не е за тая тема![]()
Точно за това направих тази тема, да се спори тука, за да не се спамят другите темиПървоначално написано от Rounder
![]()
Ем,начи не съм разбрал за ко е темата,както и да е... някой може ли да спори с факта който се вижда на клипа !?Първоначално написано от Serseri91
'турбо бабичката' бмв-то ли е в случая? тва М3 хич не ми изглежда старо, откъм дата на производство може да е 1:1 с ламборджинито. а че бмв-то е пипано доста, тва също е повече от ясно. тва сравнение не беше много удачно.Първоначално написано от Rounder
а я виж е30 комбито как изяжда Супрата,и после пак ми кажи че пък и Супрата не е бутана...Първоначално написано от plmn
Искам да се смея, ама с цяло гърло на субекта Rounder![]()
не че нещо ама с тая турбо бабичка къде точно ще ме минеш в софийското задръстване? карай я бабичката докато и изпаднат чарколяците от старост докато си карам гаранционната кола и ми мирише на новоПървоначално написано от Rounder
![]()
иначе и аз се кефя на скъпи и бързи коли, но не са все още за моя джоб, затова разсъждавам трезво - нова и евтина кола е много по-добре от дърта кошница, била расова преди десетилетие и половина. с такива коли стават за смях повечето, които ги карат - псевдо гъзари без пукнат лев.
като тия със старите и грохнали А8-ци на 500 хиялди километра от германия за по 3500 евро с тъмни джамци и гледат лошо от тия коптори![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
мисля, че в този форум е крайно неуместно, и даже пародийно да има теми за коли.. няма компетентни хора, няма хора с опит .. има 17 годишни рацери с 20 годишни бангии и много научна фантастика из страниците.
И кво, нали се забавляват? Не е ли тва целта? Ако ти пречи - направи си форум за коли. Момченцата се интересуват от коли и се правят на разбирачи, а къде другаде да им се отдава възможността?
Първоначално написано от babatigosho
там е проблема, че явно не е само във форума, а и на пътя срещу мен и теб.
Ако не си разбрал вече, така е устроено всичко във света.
Не случайно на гърба на френските шофьорски книжки пише *И помни, че всички около теб са идиоти*.
Първоначално написано от babatigosho
Не ти ли е малка бе,возил съм се в такава,някак си тясна ми се струва от вътре...пък за СитроенAX да не говорим,то като женски аксесоар,ако си над 180см. просто трябва се свиваш като кифладжийски тефтерПървоначално написано от DeViLMaN
![]()
Абе всичките са големи разбирачи от коли бе ... възхищавам се на уменията ви като монтьори и водачи, всички дървета са ваши по пътя, и не само защото сякаш нарочно ги целите. Предлагам нова инициатива за Зелена България. До всяко блъснато дърво да се посади поне по още едно.
Иначе не иждам какво против по старите колички, не всеки има възможност да копува нова кола... Това че някой си убиват голфовете и бмв-тата, мислейки че са големите пичове ...
На разбирачи съм се нагледал... един ми се прави на големия разбирач обяснявайки ми как "онзи датчик на там доло бил сложен от него и му дигал 20 коня "... аз го накарах да бръкне там доло той се опари на генерацията(какво чудо там пари, сигурно от датчика) скъса случайно кабелите ламбда сондата(чудодейния датчик ръчномонтиран от него) и със сълзи на очи почна да звъни на приятели разбирачи да му оправят датчика.
Първоначално написано от Rounder
![]()
![]()
На първия клип супрата е на свободна
![]()
![]()
На втория : Откъде го измислиха това точно 303 км. то да няма дигитален километраж, тва дърто бмв ако вдигне 303 км. ще се разпадне на бас, че е вдигнало 188 км. и моментия му разход е бил около 45 на 100 те тези бмв-та при 130 км. горят 24 на 100 засичахме го с компютър
![]()
![]()
На третия поршето хич не се напъва и на бмв-то не му е настроен километража, едно време когато още тези бмв-та не бяха по моргите им викаха ''Бандит'' сега трябва да им викат ''мангал'' защото само такива ги карат вече
![]()
![]()
На четвъртия : това е CL 200 (на CL 500 фаровете са би-ксенон, а на този доколкото виждам са ксенон) за едно нещо си прав бабата пак побеждава доста показателно бмв-то е баба, но не виждам да е показателно срещу CL 200
![]()
![]()
На последния пети клип : Това може да не е супра, просто да си фантазират и супра да е, хората просто снимат, не съм видял супрата да се напъва
![]()
![]()
![]()
ТАКИВА КАТО ТЕБ СА БЪДЕЩИ УБИЙЦИ ПО УЛИЦИТЕ
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Hayabusa-та 1300R от 0 до 100 ги вдига за 3,2 сек. а максималната и скорост надхвърля 330 км и тези коли не са бмв-та те са с двигатели на Lancia Delta Integrale, Saab 9-3 Viggen, Alpina (ако знаеш кво е тва), Мицубишита Еволюшъни, Субару Импрези STI и си слагат турбота от Сааби, Еволюшъни и така нататък и тези коли ги наричаш бмв-таПървоначално написано от Rounder
![]()
![]()
![]()
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
ЕвалаПървоначално написано от muscle
![]()
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
[quote="sadboy95"]Първоначално написано от Rounder
![]()
![]()
На първия клип супрата е на свободна
![]()
![]()
На втория : Откъде го измислиха това точно 303 км. то да няма дигитален километраж, тва дърто бмв ако вдигне 303 км. ще се разпадне на бас, че е вдигнало 188 км. и моментия му разход е бил около 45 на 100 те тези бмв-та при 130 км. горят 24 на 100 засичахме го с компютър
![]()
![]()
На третия поршето хич не се напъва и на бмв-то не му е настроен километража, едно време когато още тези бмв-та не бяха по моргите им викаха ''Бандит'' сега трябва да им викат ''мангал'' защото само такива ги карат вече
![]()
![]()
На четвъртия : това е CL 200 (на CL 500 фаровете са би-ксенон, а на този доколкото виждам са ксенон) за едно нещо си прав бабата пак побеждава доста показателно бмв-то е баба, но не виждам да е показателно срещу CL 200
![]()
![]()
На последния пети клип : Това може да не е супра, просто да си фантазират и супра да е, хората просто снимат, не съм видял супрата да се напъва
![]()
![]()
![]()
ТАКИВА КАТО ТЕБ СА БЪДЕЩИ УБИЙЦИ ПО УЛИЦИТЕ[/
quote]
За Е34 съм писал че се ПРОБВА с поршето,и тия дето са по моргите и ги карат мангалите са БАЗОВИ МОДЕЛИ,това Е34 е М-ка (ако ти говори нещо)
За 303 км/ч това е старата 8-мица,не се изказвай така....просто ставаш смешен,това и едно дете да го види,ще погледне в гугъл и ще види че е верно ве,тая е с големият двигател,и си ги пълни....тии изобщо виждал ли си такова на живо,та камоли да си се возил,е аз съм (един учител няма да му споменавам името от УНСС има такова,личен приятел на баща ми е) единственото нещо за което си прав е че харчи много над 30...
т'ва за двигателите от ланчия и др. кошове,беше пълна пародия,няма нищо общо с ланчия или която и да е била друга марка,слагат голем мотор,и турбо...
като не си запознат недей така...офф ко да се заминавам с кавали като теб само ми вдигаш нервите...просто няма смисъл да се хабя да ти обеснявам много неща..
к'ви убийци ве,ти луд ли си ? как можеш да даваш мнения за човек,който не си виждал,камо ли да познаваш.Ти да си ме видял да дам клип как карам ?
за тая работа има писти и т.н. улиците не са място за тия "изпълнения" айде ходи лягай че сънчо мина...кавал.
Малее.. доста са тея тука където карат скъпарски коли бре.. интересна работа..мен чак ще ме е срам да кажа какви коли имаме..
Значи имаме 2 опела.
Единия е 94та, Вектра, 1.6 пълен инджекцион. досега има навъртяни само от татко 1 милион км. Идеално състояние.
Е има ръждичка, ала бала, сменяни предни вежди и т.н. вътре веше купето малко е поодрано и цялото е черно и в масло понеже татко я ползва вече само за работа (автомонтьор е татко и има сервиз за коли), а по двигател не е пипано нищо.. в нас е от 98ма година, точно когато започвах първи клас..![]()
Сега се учих на нея да карам и когато се върна от екскурзията записвам книжката и колата ще е в мен, докато посвикна повече, когато с мои финанси ще си купя нещо по мой стил.
Втория ни опел, края на 2003та, пак вектра, само че 1.8 128 коня май беше, също много добър. Единсвено няма вграден gps и кожен салон. Има си автопилот, двузонен климатроник, бля бля и т.н.
![]()
абе май като бях разглеждал темата, някой беше изброил 5-6 коли като ламбо, ферари, бентли и х6 и q7Първоначално написано от Rounder
И ми се стори, че беше в тая тема, но явно се бъркам.
Не обръщай внимание, все пак е късно
Ей ся разгледах всички страници ама не прочетох всички спорове..
Утре може да почета и да ви дам малко имфо, щото бая коли са разглобявани пред очите ми и от ръцете ми![]()
за тия лабота и разни други ташаци...може да са спори ли,но едвали притежават....Първоначално написано от myNameIsImmortal