- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тема за коли
Съвет от мен почни да казваш много точкова инжекция или multi-point injection system ще изглеждаш по-уменПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Аз само не можах да си обясня защо нападате Rounder, като човекът просто изрази мнение...иначе съвсем ясно, че и аз ще избера ауди или мерцедес 2002 отколкото тойотка 2009/2010 от която не извличам никакво удоволствие![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Бе нека си лаят,те не са се качвали на кола,и не знаят прото какъв е кефа,а тези които са се качвали се борят на пръстите на едната ръка...Първоначално написано от favor_91
както и да е,няма да спорим,то винаги има разногласия относно високата скорост....и различните марки коли.
Бях си казал че няма да пиша в тази тема но...![]()
Rounder, гледам те си разбирач та бих искал да ми отговориш на няколко въпроса ако можеш... Моля те обесни ми какво значи всеки от символите на следните:
BMW 320i
BMW 335xi
Lexus IS250
Mercedes-Benz C63 AMG
Също така бих те помолил да ми обесниш какво всъщност представлява VIN#
Благодаря ти
ПС: Ако не можеш просто си кажи че не можеш, а не да гледаш Google като некой идиот...
много ясно, че ще ти отговори...не са особено трудни въпросите ти NakadahДай нещо по-стряскащо
![]()
и аз така мислех като нямах книжка и кола. Като почнеш да караш някое бмв или мерцедес 5-6 месеца и като трябва да го пълниш сам, ще забравиш за удоволствиетоПървоначално написано от favor_91
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ми ако си карал някога стара кола като мен ще знаеш, че по-хубаво от новото нямаПървоначално написано от favor_91
ти си карай стария баварец, пък аз да си карам гаранционната тойотка и да не мисля кога да сменям нещо. на старата трошка някое кабелче да се откачи и ти ебава майката на нервите, много добре знам как всичко сдава багажа на една 13-15 годишна кола
а какво удоволствие извличаш от стара кола? това че нямаш климатик, всичко трака и скърца и ти мирише на старо и гнило. тойотката си има климатроник, мулти волан, и мирише на новичко и струва само 15 хиляди![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
вие пък обърнахте ептен палачинката,аз говорех за СТАРИ бмв-та,но със сменени двигатели,окачване и т.н.
не съм казал някое 20 годишно БМВ което е разпадното....изобщо четете ли или пишете за да се "дъвчем"
Nakadah,VIN e номера на рамата,където пише дата на производство,каква е колата (седан,купе и т.н.) дата на първа регистрация,и двигателя...може и още работи да пише...мисля,че е това.
другото просто няма смисъл да го пиша но ако много настояваш![]()
tuzaro` това,за подръжката,това е до човека,щом си взел БМВ значи трябва поне най-малките му "нужди" да подържаш,като гориво,части ...
мисля,че всеки който си купа кола (и е избрал марката) знае какво купа и колко ще му излезе и дали изобщо ще може да я поддържа.
карам Е36,работя,и знам какво е да ти гори 17-20/100 бензин...за бензинова помпа платих 380 лв. но,щом съм го взел значи мога да го подържам...такаче няма какво повече да кажа.
ти пък как разбра,че мирише на старо/гнило и прочие,това е до колко я подържаш,моета си мирише на хубаво,кожата и е лъскава,климатик си има,ел стъкла...и прочие...извличам удоволствие от това,че БМВ,просто ми харесва,карал съм коли на приятелите,ем не е същото просто БМВ-тата ми доставят удоволствие дори и да ги гледам само,но ти не можеш да го разбереш това нещо...Първоначално написано от kypo
Чакай малко,кой говори за 15-16 годишна кола ? от 2002-2003 до днес не са 15 години..+ това какво си мислиш че новите автомобили не се чупят ли ? Чупят се и още как..даже някои дават дефекти т.к. са пълни само с електроника и нищо друго..аз подкрепям rounder, пък за вас не знамПървоначално написано от kypo
![]()
И аз мразя много електроника,то се губи радостта от шофирането,еле пък ако е с автоматична скоростна кутия ми бърка в здраветоПървоначално написано от favor_91
Комедийно шоЛО
за автоматика съм съгласен, никога повече няма да карам такава барака.
иначе Е36 е меко казано морално остаряла, ръбата и грозна кола. къде ще я сравняваш с ярис 2009 година? яриса гори 7 литра...
знам какво е да гори една кола 14 (имах 150 комня голф, гробница от ерата на Е36-ците. много съм щастлив че се отървах от тая антика)
нищо лично, просто не обичам хората които не си признават, че старите коли са си стари и се карат по принуда. много е странно като почне някой да ми обяснява че е по-добре да се кара 15 годишно бмв или мерцедес отколкото чисто нова малка количка...
Виж ко,карай ко щеш и летяща чиния,не съм ти обеснявал,че е по-добре,казвам просто,че мен ми харесва,да е с спортно окачване,кожа,и хубав двигател....Първоначално написано от kypo
ибал съм ти и яриса...ако иска и 1/100 да ти харчи,аз ако съм тръгнал да търся икономия нямаше да си взема таква кола,за гоУфо позна че е гробница,за Бимъра сгреши...![]()
не искам да се карам с никой, ама твоето бмв е по-бавно от абф дори по каталог сигурно ако е някоя is-ка а кожата ти спарва гъза, щото имаш климатик само
мерси, ще си карам. мацките обичат коли, които те биха карали. тия с мини купърите ебат най-много, пък нека им се смеят на мъжете, каращи симпатични, женски коли![]()
това пък беше адски тъпят пост,по-добре като няма какво да кажеш,замълчи...
аз да не би да си избирам колата заради жените !? при теб ако е така,при мен не е....
и ако трябва да избирам пред Е36 М3 и пред жена,избирам първото![]()
IS е,но не ми спарва гАза,но както и да е,карай си там женският аксесоар,и не се обаждай като няма какво да кажеш.
ok, ok. М3![]()
грешка, едитнах. е ок ИС-ката е добре. ама е бавничка за състезатели като теб както гледам какви клипове пускаш.
ти за кво мислиш че са по 30-40 хилки тея купъриПървоначално написано от kypo
![]()
ti,ti но пак оставаш в огледалото за задно виждане..в тоя ярис като не мога да се побера и не може да отлепи за какво ми е ? електронен километраж бля бля..ае по добре м5 или ауди ..
има и по 10-15 съвсем прилични за лов на перхидролкиПървоначално написано от tuzaro
![]()
а за всезнайкото, ми земи си М5 ако имаш кеш, в което се съмнявам. аз гледам според чергата, затова предпочитам малка и нова, отколкото да ставам за смях с дърта кошница.
наистина не разбирам за какво се купуват стари мерцедеси и бмв-та. тва са коли за хора с по-висок статус, старите са за моргите, но се купуват от псевдо гъзари дето им сипват по 10 лева бензин![]()
Rounder, Да, настоявам да ми отговориш на моите въпросчета... Ако може...
ПС: Къде я пише тази първа регистрация на ВИН#? И за какво служи викаше? Може ли малко повече подобности?
ПС2: Също те моля да ми кажеш каква е еднаквото или пък различното или пък и аз нз... какво представляват Horse Power и Torque
Tuzaru, Ти не беше ли си зел 318 бе пич? За кво ти е това пежо?
Вина е последните 7 знака от номера на шасито,а номера на шасито се намира изгравирано на купето на колата на няколко места и го има в талона на колата.Чрез него може да разбереш заводски с какви екстри ти е излезнала колата,истинска дата на производство и куп други неща.Horse power-конски сили,а Torque-въртящ момент.
Минах ли "теста"?
![]()
Вера бръмчах с такова http://www.drivingsports.com/site/wp..._specv_opt.jpg ... няма такава мания!!
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
не съм го купувал, просто стоеше без никой да го кара, пък на мен от малък ми беше мечта да го подкарам точно него, ама след половин година вече, не ми се кара.... Много ми е да давам по 200 + лева на месец само за бензин, мина ми мерака, за тва търсим нещо икономично, макар и не пичеловкаПървоначално написано от Nakadah
![]()