- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тема за коли
Разбирам и се съгласявам. Обаче аз алтернатива нямам. Както казах – охраняем паркинг за мен е глупост, а и при положение, че е 50лв на месец за една година ми излиза осезаемо по-скъпо от каско. Пък и каското покрива повече възможни ситуации. Доста повече. На теория поне.Първоначално написано от OtherDimension
Имам документи да. За всяка една вноска поотделно и доста отдавна са внесени и четирите. Каското е пълно. На стойност към 350лв. Направих го чрез брокер – ‘Амарант ЕООД’. Не за друго, просто така беше най-удобно (офиса им се намира точно пред КАТ-Дървеница, където я регистрирах). Всичко е наред уж с изключение на това, че не им излизала нанесена първа вноска (плащал съм я юли миналата година). Говорих с ‘Амарант’ от тяхна страна всичко е наред и парите били преведени.. ДЗИ не за първи път им дава ‘грешка’ системата последните 3 седмици, както и да е. За смяна са предно и задно стъкло на колата в момента, на обща стойност към 1100лв. Утре ще говоря и с ‘експерта по случая’, защото нямало как днес. Ако не стане и утре, мисля да се обръщам към други инстанции вече.Първоначално написано от hamilcar
Не, няма. Аз не работя така. Ако се наложи ще вдигна шум и дори ще ги осъдя. Това е принципен въпрос вече. Платил съм за услуга, която очаквам да ми бъде предоставена адекватно и не става въпрос за объркан Double Whopper с Whopper, което ми се случи преди седмица в Burger King, примерно. Ако успееш да научиш към коя компания е бил застрахован онзи приятел на братовчедка ти, това ще ми е от полза. Колата ми е застрахована до средата на юли т.г. След това - отворен съм откъм алтернативи на ДЗИ в момента. Благодаря!Първоначално написано от Serseri91