- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо неописуемо
Запознах се с нея, влюбих се, тя също. Днес стана нещо, което не мога да опиша. Все още се обичаме много. Имаме си прякори, пишем си говорим си бе въобще луди сме един по друг. Но не знам как да го нарека казахме си, че дори и да имаме други пак ще се обичаме независимо какво ще стане. Не мога да го опиша, не съм бил толкова щастлив. Знам че и да изчукам най-голямата курва няма да се притеснявам че тя ще ме ревнува, понеже тя също е свободна да прави каквото иска. Това е наистина неописуемо. Според мен това е просто чиста и истинска любов. Онази която са се опитвали да опишат стотици автори и поети. Кажете ми не е ли така?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Късметлии
![]()
all day... all night... what the fuck?!
. . Добре, обичате се . . За какво ви е да си изневерявате, нали много се обичате . . ? Аз много обичам приятеля си и ако изчука както ти казваш най-голямата к***а . . просто вече няма да искам нищо общо да имам с него . . !![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
. . Но вие си решавате . . Само да има обич един към друг ! Успехии !![]()
Не. Това е реализъм. Най-сетне някой да осъзнае, че е невъзможно на 14-15-16-17 да срещне любовта на живота си(и с това опищяване по форуми, скайпове и етц. още повече е невъзможно цялата история с човека до него да е истинска).Кажете ми не е ли така?
да, ама ти не си се разбирала с приятеля си да имате отворена връзка, за разлика от автора и неговата.Първоначално написано от pussucetka
п.с. и на мен това ми се струва удачен вариант, ама няма момче около мен, дето да се навие на такава връзка..![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Marmaladke мислиш че лъжа ли, че малко не те разбрах?Просто я обичам, тя мен също, но имаме демократична връзка това е.
. . И аз нещо не сванах . .Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
Нея нали?![]()
Съгласна съмПървоначално написано от pussucetka
Добре както кажеш. Изказа си мнението, просто аз не те разбрах![]()
маи много си вярваш,дай да мина приятелката ти да видим как ще се чувстваш....
Оф както и да е и мен не ме разбрахте. Нищо исках просто да споделя.![]()
ок,няма значение...ама се пак ще ми я дадеш ли да я мина !? хах шегувам се.Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
Хах евала поне си човек с чувство за хумор. Btw кво стана на онзи турнир на който игра?
охх,сипа сол в раната....ми ко стана играх и загубих 5000 $ РЕАЛНИ ПАРИПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
радвам се че не го взимаш на вътре...![]()
![]()
Сори тогава. Иначе споко имам чувство за хумор.Първоначално написано от Rounder
![]()
нищо ми няма и повече съм губил и печелиПървоначално написано от DaemonBoy
Айде и още дълги години все така да те радва
![]()
Хах т'ва ми е напълно познато.. Защото и с мен е така. Много се кефя за теб..
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
може,може....аз си бях виновен в тая ръка че не я изиграх добре но...бях леко в Тилт.Първоначално написано от Tedchy
![]()
ае спирам с ОТ.
Благодаря bathory
^За кое?![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Първоначално написано от Rounder
прав е
представи си, че целия форум и се изредикефче нали
![]()