- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо неописуемо
Тва да си изневерявате е демократично?Аз тогава трябва да съм много консервативна..Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
Това за мен лично е най-голямата простотия, която се среща в днешно време... както по горе те питаха как ще се чувстваш, ако минат приятелката ти?!?!Не ми се вярва хич да не ти пука, ако я обичаш толкова много...
Както и да е... но аз никога няма да имам подобна "връзка". Един човек или е само твой, или се губи целия смисъл на любовта и на обвързването. Ако започнем да живеем така ще започнем да се е*ем като кучета по улиците...
Айде лек ден и със здраве!![]()
ще ти мине. ще почне да разпитва за бившите ти, ще почнат едни съмнения, че си ги обичал повече отколкото обичаш нея, ще има следене на телефоните и фактурите от тях, ще има подозрения къде си бил, дори и да си бил пиян на мотика с приятели. ще иска да и отделяш внимание, да излизаш с нея без приятелите си, ще иска да спи у вас, ще иска подаръци, глезотии, смс-и, разговори с часове по телефона и "затвори първо ти" "не първо ти", ще има после скандали, грешки, натяквания, сол на главата, цупене, време да помисли, временна раздяла и накрая ще ти ебе майката!не се лъжи! и аз съм бил така, ама накрая свърших като гъз и боклук. добре че съм темерут и ми мина и сега само се смея на нещата.
тва е истината баце, колкото и да не вярваш. ако ти е за първи път да обичаш, няма да ми повярваш, обаче след време ще кажеш "ее прав беше оня глупак куро"![]()
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Едни приятели също бяха така. По-скоро само момчето е приятел, момичето е просто позната. Наричаха си го "брак по италиански" - заедно са, но имт пълната свобода да са с когото искат иначе и да правят каквото искат. Според мен е доста тъпо, но си беше тяхно решение все пак. И вече не са заедно именно щото си даваха абсолютно пълна свобода и на момчето му писна.Но на теб искрено ти пожелавам това да не се случва.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Браво... ходи си по к**ви, тя ще се такова с други, пък си се обичайте.
Ммм...аз някак си не мога да приема тфа нещо.Любовта е само между двама.Ако се намеси още един дето да я оправя и още една която ти оправяш (по 1 във най-добрия случай) няма да е любов,а ще сте приятели с привилегии (не съм сигурна че така се казваше).А и ако тя една вечер дойде,целуне те и ти каже "охх миличък днеска един тъй хубаво ме оправиии..." нима ще кажеш "аа супер бе миличко,айде сега да гледаме филмчето"...Нима няма да ти стане неприятно,че друг я е пипал и целувал,при положение,че това трябва да е само твое право?Смятам че ако се обичате истински трябва да сте точно в антонима на нещата т.е. нито тя да поглежда друг,нито ти друга.Да сте единствени един за друг.Замисли се ;]~
Аз съм човек романтик, който вярва, че когато един човек обича, то го прави вечно, истински, искрено! Няма очи за никой друг, не би помислил за изневяра, сърцето му гори в огъня само на една любов и изневярата е нещо немислимо и непосилно. Никога не бих изневерила на приятеля си, просто защото го обичам точно с тая любов. Отдадена съм изцяло на него и любовта ми е чиста като сълза. За това не мисля, че има смисъл да си изневерявате, щом се обичате.
Имало едно време..
Ако се обичахте, щяхте да искате да сте единствени един за друг. Не че любовта е собственическо чувство, в никакъв случай, но ако истински обичаш някого със сигурност ще ти пука ако ти изневерява. Хубаво е, че сте щастливи така, но това не е истинска връзка. Очевидно ви свързва секса, приятелството ви, това, че прекарвате добре заедно, но това явно не е достатъчно, за да имате истинска връзка. За щастие обаче, кой е казал, че на тези години трябва да имате такава...? Бъдете щастливи.
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
+934793548684649864756![]()
If I played you like a toy?