Този форум ми стана малко като изповедалня... Но наистина имам нужда да си излея някъде всичко.
Преди 1 месец се запознах с едно момче. Всичко си вървеше супер, бяхме си фр, излизахме. Е да, ама аз тъпата започнах да го харесвам. Той разбра, whatever... Оказа се, че и той изпитва нещо към мен, но не го бива в изразяването на чувства. След това аз му казах, че не съм сигурна, че изпитвам вече нещо към него (не знаех, че той ме харесва) . Той явно се е ядосал, една вечер беше ужасно пиян и целуна моята бфф. Тя веднага го отблъсна ест... Сега и аз го харесвам, но може би е само физическо привличане. Друг въпрос е, че той иска само секс от мен. Дори си говорихме, и аз му казах, че дори и да го направим, след това той може дори да не ме поздравява и няма да променим нищо. Уж има нещо между нас, уж сме приятели, а няма ден, в който да не се скараме за нещо. Преди няколко дена бях на кафе с приятелки и той дойде при мен. Говорихме си, той беше ужасно мил. И сега съм ужасно объркана и не знам какво да правя. Приятелките ми не могат да ме посъветват нищо... Сега пък от 3-4 дена нито ми звъни, никъде не се вясва, а по принцип, когато излизам ме разпитва къде ще ходя и с кого и идва при нас. Сега дори в тъпия скайп го няма. Направо се изяждам отвътре. Любовта е колкото сладка, толкова и солена.