.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Грим и прическа :)

Здравейте на всички мацки
    ето че и аз станах абитуриентка и съм много развълнувана!
    Тъй като сама ще се гримирам и ще си правя косата имам няколко въпроса към вас :P
    http://www.youtube.com/watch?v=39tpnOUcHcE дали тази прическа ще стане ако вместо маша ползвам ролки за коса?
    и втория въпрос е как да запазя сенките си от размазване в свивката на клепачите,защото са ми по-мазни и не искам след няколко часа да са се размазали...а знаете в този ден доста време ще трябва да изтрае грима, да е приличен или поне през повечето време?
    Благодаря ви предварително

Супер фен Аватара на psych0
    ако направиш прическата с маша ефекта ще бъде по дълготраен и къдриците ще станат по хубави

за грима не мога да помогна
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    по-добре отиди да те оправи професионалист ,особено за грим
    Summer (h)

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    ^
    Не всеки има желание и възможност да дае 60 лв. за грим и толкова за прическа, че и нагоре..

Защо не тестваш нещата предварително.....
    А тая прическа напрао трепач ..
    нищо лично ама ....
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

ами ако нямаш възможност да отидеш при професионалисти ок , но ако имаш по-добре отиди. На мене лично тази прическа ужасно много не ми харесва .. Сестрата на приятеля ми беше ходила на сватба и прическата и беше нещо такова пак така навито някво и тоя дет снимал там самата сватба и казал няма ли да си махнеш ролките. Бахти ужаса. Незнам мен не ме кефи

Прическата найстина ще стане по-добре с каша.. А що се отнася до грима.. След като се нагримираш вземи лак за коса и затвори и изъни клепачите и пъскай от далече.. стой така малко докато се увериш че е засъхнал.. Вярвай ми.. размазване нямаа.. след това почисти с мокра кърпичка остатъка по лицето и си готова..
    В очите ми няма блясък, защото не те виждам! На устните ми няма усмивка, защото не те целуват! Но сърцето ми не е празно, защото в него си ти!

хм да попитам държиш да си с къдрава коса така ли ? защото лично аз изобщо не харесвам къдрави коси на бала всички са с такива а ако целта ти е да се отличаваш по добре права,но въпрос на вкус иначе прическата която си показала не е никак зле .. за грима някои спомена че е 60 лв на мен ще ми вземат само 15 ... и то не че не мога да се гримирам сама,но притеснението ми беше същото да не се размаже бързо грима а да бъде направен от професионалист

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си