- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Професия Блондинка..
Извинете ако има друга такава тема..нова съм в форума.. Та така..мии руса съм от почти година..убожавам цвета си..също и околните много му се радват..но косата ми почна така да кажа да си утива..Накъса се ..уредя..Мола ви препръчайте ми някакви лекарства или козметика...Слушала съм и съм чела доста за "Тривитаминнол" ..но се притеснявам от това да не стане обратен ефект ии да си остана без косичка.. благодаря ви предварително![]()
![]()
Ползвай го,няма да ти навреди,дори косата ти ще се сгъсти.Тривитаминола е комплекс от витамини,така че спокойно можеш да го ползваш.
Слагай го 1-2 пъти в седмицата преди да се изкъпеш си я намажи и стой 2 часа с найлонова торбичка на главата,прибери цялата коса в нея.След 2 часа се изкъпи.Ползва се 1 месец,сле дкоето се почива 1 месец,и после може пак да го слагаш.![]()
Благодаря..амии ще пробваамм..![]()
И сама щях да позная,че си руса единствено по правописа ти![]()
Така де ,иначе съм сигурна че ти Утива....
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
^ За нищоПървоначално написано от MaryJanEe
![]()
![]()
Абе немога да разбера тва в тоя форум е пълно само с някви заядливи комплексарчета...амиии като нямаш какво да кажеш по въпроса ..просто не пишии..![]()
![]()
![]()
Споко..Може да опиташ Тривитаминола..
Иначе може да потърсиш някакви шампоани за изтощена коса..Или да попиташ в някоя аптека за такива продукти
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥