.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на go71n

Изправяне на коса..

Днес докато бях на фризьор, фризьорката ми каза за някакви продукти който щели да ми изправят косата трайно за период от 5-6 месеца.. момче съм и съм с малко по дълга коса от нормалните, и иам една врътка на връта дето ако не я изправям си върви нагоре такава
    таа ми каза за 60лв цялата коса ше ми изправи с тия продукти, само условието е 4 дни да не се къпя след като ме намаже с тия работи ...

знаете ли нещо за тия работи, някви странични ефекти препорачвате ли ги

п.п показа ми снимки на момиче с много дълга коса която била къдрава и след тая процедура косата и стояла права 1 година.. и на момче ми показа снимки което съм виждал по кафетата и съм забелязал принципно,че косата му е доста добре изправена ...
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Супер фен Аватара на m1nik
    щи се изтощи мн косата иначе няма лошо

фризьорката каза,че след тия 4 дни дето не трябва да се къпя, щяла да сложи още нещо за възстановяване...
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Голям фен Аватара на magicfairy
    Трайно изправяне? Страшно вредно е.

обоснови се .. то и аз си мисля,че туку така да става тая магия ще да има някъф отрицателен ефект, но изправянето с преса дали не ми изтощава косата повече

women are people too
    sometimes

Ако потърсиш в търсачката има теми за трайно къдрене, горе-доло същото е, просто тия неща дето ти ги слагат на косата горят страшно много..

Супер фен Аватара на nymphadora
    ^ Ми то и пресата като я използваш често има същия ефект..

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Адски вредно е.Фризьорката ми каза,че косата ми ще се изтощи повече след 1 такова нещо,отколкото ако я изправям постоянно за този период (1/2 ; 1 год.).Попринцип си зависи от самата коса колко ще трае.Всъщност ти като си момче после може да се подстрижеш например 2 номер и да си "почине" косата..

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    ^ Ми то и пресата като я използваш често има същия ефект..
    Не е вярно.
    Прочети поста на Coke.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си