Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Латинския лъв - него в случая не го обсъждаме. По ред причини.

Идеята тук е че се нахвърлихте върху авторката като глутница озверели кучета, и за какво? За това че е в правото си и че постъпва според това което ТЯ смята за правилно и не се влияе от разни сульовци и мнението на дузина кифльовци и кифли?

Брей.. псевдо мозъци имате
Е к'во да се прави ... Ние кифлите сме с различно мислене ...
Между другото много точно го каза ... ТЯ смята тия неща за правилни ...
А защо не се замислиш (и ти,и другите,които я защитавате ...),че не всеки има финансовата възможност да си плаща семестрите,които е почти сигурен,че няма да завърши (например)
А и тя не му е никаква - просто приятелка,която (най-вероятно) все някой ден ще изчезне от живота му ... и няма НИКАКВО право да го унизява по подобен начин
Ама и той наистина е глупав ... Как може да я търпи?!Тя го нарича тъп,намеква му,че е нещо повече от него и т.н. и като за капак била обидена Лелеее ... Аз ако съм на негово място ще я зарежа на момента Е*ати любовта ... Щом един човек е с мен,значи трябва да ме харесва такава,каквато съм - заедно с недостатъците ми!!!
Вярно е,че няма лошо да говорим за такива неща,да ми се казва кое (може би) е добро за мен,но кажа ли веднъж НЕ значи не ...