Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Е к'во да се прави ... Ние кифлите сме с различно мислене ...
Между другото много точно го каза ... ТЯ смята тия неща за правилни ...
А защо не се замислиш (и ти,и другите,които я защитавате ...),че не всеки има финансовата възможност да си плаща семестрите,които е почти сигурен,че няма да завърши (например)
А и тя не му е никаква - просто приятелка,която (най-вероятно) все някой ден ще изчезне от живота му ... и няма НИКАКВО право да го унизява по подобен начин
Ама и той наистина е глупав ... Как може да я търпи?!Тя го нарича тъп,намеква му,че е нещо повече от него и т.н. и като за капак била обидена Лелеее ... Аз ако съм на негово място ще я зарежа на момента Е*ати любовта ... Щом един човек е с мен,значи трябва да ме харесва такава,каквато съм - заедно с недостатъците ми!!!
Вярно е,че няма лошо да говорим за такива неща,да ми се казва кое (може би) е добро за мен,но кажа ли веднъж НЕ значи не ...[/b][/color]
Ти си изключително тъпа! Извинявай, ама като си тръгнала да пишеш в някоя тема, поне чети както трябва, разбери смисълът и целта й.
Ако ти се мислиш за никава на приятеля си или него го възприемаш като никой - браво! Тогава аз ще кажа "Егато любовта!".
Не смятам, че съм го унизила по какъвто и да било начин!
И ако теб не те интересува половинката ти и какво се случва с нея, си голям егоист! Ако не се чувстваш едно цяло с него и не те е грижа какво прави и си гледаш само своя живот, значи ти си човекът, когото биха зарязали на момента!
Както и да е. Малцина успяха да ме разберат. Останалите сякаш бяха засегнати по някакъв начин, защото доста обиди се изляха.
По въпроса - да, сдобрихме се. Обяснихме си кой какво е имал в предвид и защо е реагирал така. Аз казах, че повече никога няма да му предлагам, да го съветвам или каквото и да било (да му давам акъл за нещо), нека прави каквото смята за добре. Щом така излиза никои да не се меси в работите на другия - така да бъде.
И между другото съмг о споменала - работи, но не учи. Не е както повечето са разбрали,че нищо не прави.
Е, темата може да я триете.
Благодаря, че изгубихте от времето си, за да споделите мнение и да поспорите.