Ти си изключително тъпа! Извинявай, ама като си тръгнала да пишеш в някоя тема, поне чети както трябва, разбери смисълът и целта й.
Ако ти се мислиш за никава на приятеля си или него го възприемаш като никой - браво! Тогава аз ще кажа "Егато любовта!".
Не смятам, че съм го унизила по какъвто и да било начин!
И ако теб не те интересува половинката ти и какво се случва с нея, си голям егоист! Ако не се чувстваш едно цяло с него и не те е грижа какво прави и си гледаш само своя живот, значи ти си човекът, когото биха зарязали на момента!
Както и да е. Малцина успяха да ме разберат. Останалите сякаш бяха засегнати по някакъв начин, защото доста обиди се изляха.
По въпроса - да, сдобрихме се. Обяснихме си кой какво е имал в предвид и защо е реагирал така. Аз казах, че повече никога няма да му предлагам, да го съветвам или каквото и да било (да му давам акъл за нещо), нека прави каквото смята за добре. Щом така излиза никои да не се меси в работите на другия - така да бъде.
И между другото съмг о споменала - работи, но не учи. Не е както повечето са разбрали,че нищо не прави.
Е, темата може да я триете.
Благодаря, че изгубихте от времето си, за да споделите мнение и да поспорите.
Тъпа съм,но в крайна сметка правиш това,което аз написах няколко пъти,а не слушаш другите и не му мрънкаш постоянно
Едит:Аз смисъл в темата ти не виждам ... Ти си му обидена,защото той се е обидил на теб заради постоянното ти натякване,че нищо не прави ...
Аз пък не виждам смисъл да пишеш повече.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...