Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от Take_That
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Латинския лъв - него в случая не го обсъждаме. По ред причини.

Идеята тук е че се нахвърлихте върху авторката като глутница озверели кучета, и за какво? За това че е в правото си и че постъпва според това което ТЯ смята за правилно и не се влияе от разни сульовци и мнението на дузина кифльовци и кифли?

Брей.. псевдо мозъци имате
Е к'во да се прави ... Ние кифлите сме с различно мислене ...
Между другото много точно го каза ... ТЯ смята тия неща за правилни ...
А защо не се замислиш (и ти,и другите,които я защитавате ...),че не всеки има финансовата възможност да си плаща семестрите,които е почти сигурен,че няма да завърши (например)
А и тя не му е никаква - просто приятелка,която (най-вероятно) все някой ден ще изчезне от живота му ... и няма НИКАКВО право да го унизява по подобен начин
Ама и той наистина е глупав ... Как може да я търпи?!Тя го нарича тъп,намеква му,че е нещо повече от него и т.н. и като за капак била обидена Лелеее ... Аз ако съм на негово място ще я зарежа на момента Е*ати любовта ... Щом един човек е с мен,значи трябва да ме харесва такава,каквато съм - заедно с недостатъците ми!!!
Вярно е,че няма лошо да говорим за такива неща,да ми се казва кое (може би) е добро за мен,но кажа ли веднъж НЕ значи не ...

Първо Никъде не видях някой да ти е казал, че си "кифла".
Второ ти откъде знаеш, че ще изчезне от живота му някой ден, може да им е писано да се оженят. Знае ли човек. И защо я наричаш "просто някаква", нима ти смяташ приятеля си за "просто някой", който един ден ще изчезне от живота ти?! Тя не е искала да му намекне, че е тъп или нещо подобно или пък да му казва "Виж ме колко съм велика, ти си ми под нивото, защото аз искам да уча, а ти не". Тя не го е насилвала, просто му е споделила мнението си и му е дала съвет, за да може той да прецени ситуацията, да се позамисли и да вземе решение дали иска да учи и да се развива или не. Както казах в предишния си пост - тя просто му мисли доброто, а това, че той го приема като обида и изтъкване от нейна страна си е негов проблем. Може би и от тук идва същинския проблем. Тя му е казвала няколко пъти, той си е мълчал относно това как го е приемал и скорошната случка, за която авторката пише е преляла чашата, ей заради тов нещата не трябва да се премълчават. Защото има моменти, в които оставаме недоразбрани от половинките си, имаме нещо съвсем друго впредвид, но отсрещната страна го приема по коренно различен начин. Колкото до финансовата страна - съгласна съм.
Виж подчертания текст ... за това с кифлите

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
В общо линии знаех каква ще бъде реакцията му, но все пак реших ей така, информативно да му го кажа. Но не предполагах, че чак така ще реагира.
Това за реакцията му и това,че тя е знаела как ще реагира той

А относно моя приятел - да аз смятам,че някой ден,рано или късно,той ще изчезне от живота ми ... Все пак годинките,през които си мислех,че ще съм цял живот с едно момче отдавна отминаха

Може и да изчезне, може и да не изчезне. Нима ти не се интересуваш от това какво става около приятеля ти? Нма ти понякога не му даваш съвети или пък кажи му не му ли мрънкаш понякога на главата? Или ти си перфектната приятелката? В твоя случай аз бих казала "Егати любовта" щом така поставяш нещата.