- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък отново
Моля да ми помогнете с избор за подарък за приятелка.Знам че има много такива теми вече но не ми се ползва неработещататърсачка.
Независимо какви интереси има момичето можете ли все пак да дадете някакви оригинални идеи за подарък?
ПОВЕЧЕТО (не всички) момичета харесват плюшени играчки.
Значи ако ти е приятелка
*плюшена играчка(звучи детинско но повечето ги харесват)
*някакъв парфюм(внимавай проучи тя какви харесва)
*цвете
*гривна
*гердан
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
как да ти дадем оригинални идеи, като не знаем интересите на момичето?
стандартните: сребърно бижу, някаква кутийка за бижута, някаква кожена гривна, обици, колие, аз и на книга бих се израдвала супер много...
Миналия път плюшена играчка подарих и се зарадва много ама гледам уж да не се повтаря.
Шшш вие въображение нямате ли е?!![]()
Купи и някаква плюшена играчка, макар че лично аз няма да се зарадвам на този подарък, но повечето момичета се радват и някакъв букет и пак ще спомена, нека да не са рози-клише са.Подари и някакви пролетни цветя, нещо по свежо.
ПП: Дори на тази страница има такава тема![]()
вие приятелки на по 10 ли имате?стига с тея плюшки, само събират прах. избери нещо интересно, което ще може да използва/носи често, а не нещо, което ще зареже в първия й попаднал шкаф.
Мармаладка е праваЗависи от вкуса на самото момиче, но цвете би я зарадвало, дори и нещо малко и дребно, но поднесено с вкус би я зарадвало.Ай успех с избора
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
За всеки е различно. Но както казаха важен е жестът. Аз примерно бих се зарадвала на някой диск, книга или бижу (не е задължително да е стребро) и не харесвам кой знае плюшени играчки, но и играчка да ми подари пак бих се зарадвала просто че се е сетил. Така че виз какво харесва, поговори с някоя нейна приятелка или просто и вземи нящо стандартно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
П.С ех, тая търсачка как никога не проработи >.<
Тя е момичето, което ме прави различен, обичам я и съм изключително щастлив защото за първи път в живота ми се чувствам така, дори и нещата между нас някой ден да приключат мисля, че никога няма да я забравя това нещо ще го разберат тези, кото го чувстват или някога са го чувствали подобно нещо, дори след нея да има друга тя ще остане единствената която смятам, че мога да обичам по уникален начин!
Знам, че тя ще се зарадва най-много на това за пореден път да разбере, че я обичам, че немога без нея искам да и подаря нещо друго освен цялата си любов моля ви препоръчайте ми нещо да подаря за рождения й ден с което да изразя освен чувствата ми към нея, а и уважението ми, възможностите не ми са кой знае какви, но искам да направя жест за най-скъпия човек за мен!
Благодара предва!
nickolai , напълно те разбирам лично АЗ!
Аз също съм така, както си и ти, нищо че съм момиче.
Та така, към темата, можеш да и подариш например накакъв сребърен синджир с някаква висулка, било то сърце, слънце или нещо друго. Плюшените играчки и букетите са банални, поне на мен такъв подарък няма да ми хареса, НО щом е от любимия човек и най обикновенното нещо би те зарадвало.
Така, че не се колебай, каквото и да и вземеш тя ще се зарадва многор бъди сигурен в това!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След като вече си й взимал плюшена играчка, гледай да не й подаряваш пак скоро. ; )
Както вече казаха преди мен, всяко момиче е различно и харесва различни неща. Ако искаш да излезнеш извън клишираните подаръци, направи нещо романтично за нея. Ако наистина толкова много държиш на нея, сигурна съм, че като помислиш малко, ще измислиш нещо страхотно. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Май плюшената играчка е най-добре,но има и такива който не ги харесват.Попринцип ти трябва да разбереш какво харесва иначе.?Аз на момичето което харесвам и подарих мече,тя много ги харесва и се влюби в негоНо не и в мен все още
![]()
Ами щом е от теб и е от сърце дори и най-малкото пак ще я зарадва.
Тя те обичаааааа !!! каквото и да е ,няма да я разочероваш.Изведи я 1 ден по магазините,виж какво зяпа и това вземай![]()
![]()
![]()
Пропусна а кажеш какъв е повода.. Ако е просто ей така - аз бих се зарадвала и на букет цветя..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
с плюшак нищо не може да се обърка...
Пистолет, да се гръмне...с гаджета като теб дето 1 подарък не могат да измислят ще й трябва.
С удоволствие бих си купил пистолет ако не ми искаха разрешително!
Благодаря на всички, които се отзоваха според интелектоалните си възможности, нищо лично към хората дето дават идеи извън темата!
Намерих един страхотен подарък просто се разхождахме един ден и в един магазин видяхме нещо което силно зинтригува приятелката ми и съвсем без да искам разбрах какво да купя и го купих !
Благодаря ви за вниманието!