Значи, с приятелката ми решихме да изпробваме нещо ново и наряза лимон на резенчета и си ги напъха .... и аз със уста ги смучих, обаче единия влезе много на вътре и почна да и смади много и после много трудно го извадихме. Може ли да й стане нещо ?![]()
![]()
We make our own fortunes, and call them fate... And what better excuse to choose a path than to insist it's our destiny?
Първо искам да кажа че това където сте направили е ужасно.Препоръчвам ти да отидеш на гинеколог
.. УСПЕХ.
![]()
Текила ли сте пили , че лимони е рязала ?![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да![]()
![]()
We make our own fortunes, and call them fate... And what better excuse to choose a path than to insist it's our destiny?
мойта пък много харесва когато ям лимони (те са ми любимият плод,и ги ям без захар без нищо рекорда ми е 2 кг.) и след това като се целуваме и подлудява![]()
ми нищо неможе да и стане ве...ко да и стане,да забременее ли искаш,нормално е да смъди,но ако толкова се притесняваш варете на гинеколог.
Ми няква инфекция а у ..Ама сигурно ще отидем... Колко пари е прегледа ?
Смъди я от самата к-на да кажем, ако се притеснявате отивайте на гинеколог.Между другото като прочетох лимон се сетих една друга тема преди време само че лимона бил в другия отвор на момичето.![]()
![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
+ 1Първоначално написано от RedLabel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
епик фейл форевър евър
може всичко да стане може и да те блъсне влак може да те блъсне подводница на кръстовището
щом и няма нищо все още няма страшно
ОДИН!!!
аре да го пробваме... Преди Казанова го е ползвал като противозачатъчен методПървоначално написано от Passi0n
![]()
ха бе мерсиПървоначално написано от t0d1t0
![]()
не искам допълнително да се гърча![]()
Ха, лимони. Интересно ли беше?![]()
Смъдяло е заради лимонената киселина (представи си, че имаш раничка; уау и аз открих Америка)
Гинеколог - бе едва ли е толкова наложително, ама ако се притеснявате много.. >