- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Angelina Jolie или Eva Longoria
коя е по секси и по хубава ?
темата я направих заради един тъпак та според мен Eva Longoria милиони пъти по хубава и по секси
KO6MARA GSI 16V RISSE
според мен темата не е за тоя раздел .... а иначе Ева Лонгория повече ме кефи![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
и двете са готини, но може би Джоли![]()
Просто аз
Ева Лонгория, все пак участва в любимата ми сапунка. Иначе, Анджелина много ми харесва в "Да изчезнеш за 60 секунди" , страшно секси е с руса коса.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Анджелина Джоли, невероятно секси е. Ева Лонгория също е красива, но Анджелина определено я превъзхожда.![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Малеее баш в правилния раздел си писала тая тема ... супер си,нищо ти няма...![]()
Първоначално написано от lucho13
Ева лонгория, анджелина джоли няма цици![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Eва лонгория
Азис - Хоп [music]
Ева Лонгория определно. И по-красива е, и по-секси.
Аз Джоли изобщо не я харесвам, много ми е груба![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз не харесвам Джоли.
Ева е толкова сладка и секси, и хубава.. Доли въобще не ми харесва.
+ !Първоначално написано от LP_GirL
Двете ми любими актрисиИ двете са много сексиии,ноо Ева Лонгориа ми харесва повече..
Мене ако питате между двете избирам Анджелина ааа иначе ми харесва Ева Анжелина![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
нито една от двете![]()
Джоли има котевка красота и грация, но краката й са прекалено слаби. Ева Лонгория пък носи някаква екзотика, като си помисля за нея се сещам за канела. Ева Лонгория![]()
права си ...Първоначално написано от c0ci
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Сигурно съм единсвената която не харесва и мисли Анджелина за неприятна... Ева Лонгория е къде къде по-красива и сексапилна, Анджелина има ужасниии устни.. не ми харесва.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ева Лонгория![]()
![]()
Ева е супер по яка