- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Просто съветче за първият път! Моля ви :)
^ ...... казал дете на дете......
Авторке,защо се оплакваш,че те нападат,щом си пуснала тук пред всички свободно темата,значи трябва да търпиш и критики.Не само похвали и насърчения.....
нз ти ако смяташ че е курвенско на 15 нз аз кво да кажа по въпроса...Първоначално написано от pussucetka
![]()
![]()
![]()
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Благодаря ти . . Успех и на вас !Първоначално написано от yanev4
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Без никакви "лоши" мисли.. изчетох всички коментари до сега , и смея да твърдя , че DarkPaladin е прав откъм идеята , че в последствие след години определено ще се замислиш дали е било точния момент..
От друга страна , година и половина това момче сигурно е доказало ,че те обича и не иска да те използва само за секс..
Съвета : Помисли още без да бързаш (ще чака още момъкът ако трябва) Сложи на един лист евентуални причини поради които можеш да съжаляваш и така.. сама ще си решиш.. Разбрал съм вече , че от форум много няма да се повлияеш за нещо , което ти сама си преценяш.
И последно ... достатъчно приятели и познати имам и прочие .. една двойка след сефтето не са заедно още много.. (Казвам го с нагласата , че при всеки е различно , но това е при ПОВЕЧЕТО) Затова имай си едно наум..
Това е от мен.. дано все пак съм помогнал с НЕЩО
П.С. Някои по-горе даде добра идея , че може да помолиш приятелка/приятел да ти даде ключ от тях (за 1-2-3 часа...)![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
. . Помогна разбира се, ще изпробвам това с листчето задължително . . :PПървоначално написано от Grassh0pper
Ако има нещо по-специално , което те интересува .. Ще се постарая да помогнаПървоначално написано от pussucetka
(Лично или тук.. както решиш) :P
океййй . . :P
А добре,айде да ви питам само тези,които мислите,че е редно:Ако момиче и момче на 13/14 години ходят от година и половина и един от тях е написал същата такава тема пак ли ще го посъветвате да си легне с гаджето,защото година и половина те са си доказали тяхната невероянта обич?
13-14 .. НЕ .. Конкретния случай е , че авторката има 15 и половина (близо 16..) , което ще рече , че трябва да има идея какво ще върши.. Докато от друга страна 13-14 годишно дете си е лапе и на акъл и на всичко.. (да не говорим , че тепърва ще се развива..)Първоначално написано от SuNsEt
Повярвайте не всички са лапетаПървоначално написано от Grassh0pper
...
It's too late...
Мислиш,че годините са гарант ли?То има такива идиоти дето са с 3-4 години по-големи от нея и не знаят къде да си го вкарат...Като е почти на 16 това прави ли я по-мъдра или нещо такова?Някои хора казват 'да достатъчно си голяма на 15 да правиш секс' а после казват 'дете не може да гледа дете' ако момичето забременее-не говоря точно за авторката,надявам се,когато реши да прави секс да няма никакви усложнения.
НО за мен щом все още кисне в този форум да чака отговори,значи не е на 100% сигурна.Ако беше напълно решена дори нямаше да чака отговори.Има 2 възможности-едните да са 'против' ,а другите да са 'за'.Какво толкова чака да прочете?Щом твърди,че е прочела достатъчно неща и знае каквото,и трябва,и е сигурна в приятеля си,защо все още кисне тук?Някои хора ще ми кажат'ама то момичето още не е намерило къде да го направи и за това отговаря в темата' -не е така.Тя много добре знае,че няма да прочете нещо невероятно и най-много да размисли за секса от негативните мнения.Дори и да не е намерила място къде да загуби девствеността си,защо не си каза 'не ми пука,аз ще го направя' ами държи да отговори на повечето мнения в темата?По този начин се уверява,че е готова и го прави за себе си,а не са коментарите.Ако беше сигурна още при първото негативно мнение щеше да си каже 'абе я бягай от тука' и да не поглежда повече темата,да си направи кефа с момчето и да е доволна.Но докато отговаря на мненията,тя уверява себе си или по-скоро се опитва да се залъже,че го иска.
Никой не може да ти каже 'йок-няма да правиш секс' или пък 'ще го направиш' .Чакаш някой да те побутне и да те накара да се почувстваш готова,но тази работа не е на потребителите на форума,а на приятеля ти,с който искаш да спиш.Той мила моя трябва да те предразположи до толкова,че да не ти е нужно да пишеш в някакъв си форум.Не само да си говорите разни работи за секс и да си правите флиртчета.За да пишеш тема значи,че си не-си-гур-на.
Това е нещото , което съм забелязъл.. Сега дали ти си или не си..Първоначално написано от stupid0boy
Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Това ми хареса..
напротивПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Е гледай ме мене 20г педофил сега погледни и 14 15г момиче до мен какво би си помислил?
ОДИН!!!
Здравей, pussucetka щом се чувстваш готова и той също няма нищо лошо вземете си 2 durex-a за всеки случай отколкото до това къде ще правите ходете в някой приятел, ако имате такъв сериозен и добър приятел или просто уцелете момент, когато вашите ги няма или в някоя кола.
Май не трябваше да пускаш тая тема,като гледам какви хора ти дават съвети (94-95-96) добре,добре доста са умнички....
Да даПървоначално написано от stupid0boy
Ти си мислиш,че като си на 14 си по-умен от тия на 12,а дори и от някой на твойта възраст.Еми не е така,не ми се влиза в дълбоки коментари,но след години ще си казваш "Ее,колко съм бил прост на 14 години"!
. . Гледайй сегаа . . Като направих тема, исках някой, който вече го е направил да ми даде добър съвет, а не да стават тука едни разправявници, кой колко ъкъл е имал . .и що за стока са 14-15-16 год. . . Аз съм готова, но явно не ми разбрахте въпроса . . Вие започнахте да говорите за съвсем друго нещо (не се отнася за всички ). . А това, че отговарям, не значии,че се замислям дали съм готова или не . .
. . Сега тук няма да пиша разни дълги романи, това беше основното което исках да кажа . .
![]()
Хахаха...Първоначално написано от Doga
Когато ме опознаеш тогава, ще казваш дали съм лапе или не, ок?
И аз пак твърдя, че не всички на 14-15 са лапета... Много рядко се намира човек на 14-15 дето е нормален, но има такива... Няма да те карам да вярваш, но това е истината...
It's too late...
дали си готова или не все още не решаваш ти! Запомни го,но давай ти ще съжеляваш...Първоначално написано от pussucetka
stupid0boy
Лапе си още как.На 14 15 децата мислят,че са пораснали ама грешът и то много.Тебе като сме смачка живота,което и ще стане ще разбереш,че аз съм правия.И като не си лапе,значи още утре можеш да си намериш някъде работа,да идеш на квартира,да се издържаш и едва ли не да гледаш семейство.И да забравих имаш данъци осигоровки и куп задължения към държавата,а и добре,че махнаха казармата,щото вече щеше да си вътре все пак си голям човек както каза ти.И ако недай си боже избухне война ти като ГОЛЯМ човек ще идеш на бойното поле да убиваш хора и да останеш жив.
Кажи можеш ли да се справиш с всичко това най-вече с последното!?
ОДИН!!!
Омг супер сте заедливи сериозно... не ми пука ти каам к'во мислиш ти ... Пфф не съм каал, че съм мъж за женене, но не съм лапеАйде не се заяждай повече, че само спамкаме темата на мацката...
It's too late...
ти и лапе не си дете сиПървоначално написано от stupid0boy
![]()
ОДИН!!!
. . Не бъди сигурен, че е лапе, . . Не можеш да кажеш кой какъв е защото не го познаваш (не, че аз го познавам) . .Не можеш така да определяш що за стока е човека само от едно изречение, това че е на 14-15 няма нищо общо . . Ако си имаш мозък, си имаш, ако не ще си проличиПървоначално написано от darkPaladin
. . И направо ще ти го кажа: Няма големи- малки, има достойни и жалкии
![]()
тази анкета ще те заинтригува вие ме вдъхновихте http://www.teenproblem.net/f/viewtop...31097&start=15Първоначално написано от pussucetka
ОДИН!!!
Секса на 15 е съвсем нормално ипровайте у некой ваш фрПървоначално написано от pussucetka
Абе аз ти разбрах напълно въпроса още от начало.Питаш ни дали е нормално да правиш секс на 15.Зависи от много неща.Вече имаш 5-6 страници тема,прочете достатъчно.
Просто прочети внимателно какво написах миналия път и ми отговори на всичките въпроси,които зададох,щом имаш намерение да отговаряш.Нищо не може да ме убеди,че греша.