.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: подарък..!!

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..

подарък..!!

Здравейте! Знам,че им такива теми,но нито една не ми върши работа. Та въпроса ми е какъв подарък да взема на приятелят ми (на 16 е) за рожденият му ден,защото 2 дена след това правим месец,откакто сме заедно и незнам какво да му купя за празниците..
    Много ще съм ви благодарна

http://mall.ebg.bg/uploads/2009/12/3...80_image_0.jpe
    универсално, пък и много ще й се радва! само недей го къса, ако предпочете да си играе с нея, а не с теб.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Айде давай по темата.

w0sh

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ако имате обща снимка .. направи я в размер подхходящ да я сложиш в рамка ... доста добър подарък е ... и на гърба на рамката или на снимката някакво пожелание
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Ние момчетата сме суетни, така че една ризка, тениска ще свърши добра работа. Дезодорант(винаги STR8 работи).

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Ние момчетата сме суетни, така че една ризка, тениска ще свърши добра работа. Дезодорант(винаги STR8 работи).
    За рождения му ден ОК ... а 2-та месеца които навъшват?
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Е за 2та месеца вече не знам. Обща снимка в рамка или нещо такова.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Според мен подаръците за 1,2,5,10 месеца са излишни.
    За рожденият му ден му вземи нещо изразяващо любовта ти. Нещо символично. Мисля, че сте заедно от твърде скоро за да му подаряваш дрехи и такива работи. Пък и той става на 16. Още може да се израдва на нещо детско.
    Идеята с количката е много добра.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Според мен подаръците за 1,2,5,10 месеца са излишни.
    Мда, напълно подкрепям.
    Иначе за РД козметиката е универсален подарък при липса на други идеи. Ако чете книги, се постарай да го подпиташ какво му допада, ако реди пъзели, мини по книжарниците и разгледай какво се предлага. За дрехи не се знае дали ще му хареса конкретното парцалче, което си избрала.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хубаво, лош...

>>> Аз съм за гривна. Не е нужно да е кой знае колко скъпа. За рожденния ден на приятеля ми му купих една за 12 лв., която ми хареса доста, а и самата идея е хубава, защото ще я носи със себе си, а това ще му напомня за теб... (или нещо такова)

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Купи му нещо за рождения ден, но не и за първия месец.Има ли смиъл, напълно излишно е.Никога не съм ги харесвала тея глупости с подаръците за годишнините на месец, 2 или половин година.Пълна безсмислица е за мене, ама както и да е.Купи му някаква тениска например и някакви боксерки.Нещо, което ще носи предполагам или ако носи гривни и такива неща, някоя сребърна гривна. Предполагам, че ще се зарадва на всичко, макар че моя като имаше рожден ден ходехме от близо месец, бях му купила подарък, за който бях изхарчила сумати пари и в крайна сметка подаръка още е в нас, така и не му го подарих.Ти си решаваш.

Град
    град на греха..
    мерси за идеите..много ми помогнахте още утре ще изляза да разгледам..идеите за блузка са хубави,пък и той футболистт ще пиша като купя нещо

Град
    град на греха..
    Ох..купих подарък..

понеже наскоро започнахме за си викаме мишонку ии купих една мишкаа касичка,където държи сърце и на него пише I LOVE YOU! вътре сложих 100 червени хартиени сърчица,на които на 100 езика пише "обичам те"

уоу...браво!Доста добре е измислено тфа със сърчицата :]
    I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...

...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?

Винаги съм се чудила (и продължавам) как не може да измислите (или не знаете) какво да купите на ВАШИТЕ приятели. Нали вие ги познавате? Би трябвало да знаете какво харесват/искат/от какво се нуждаят и т.н.
    ;/

едит: доста банален подарък си му взела

Голям фен Аватара на dimi93
    Хм... Пи могла да му подариш нещо за врат, например някаква плочка с някакъв касметлийски символ. Гривната също е добра идея!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Хм... Пи могла да му подариш нещо за врат, например някаква плочка с някакъв касметлийски символ. Гривната също е добра идея!
    Добра идея е да посещаваш часовете по БЕЛ. Наложително е, дори.

Вече си му кипила, но колаж от ваши снимки също не е лошо ...

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Винаги съм се чудила (и продължавам) как не може да измислите (или не знаете) какво да купите на ВАШИТЕ приятели. Нали вие ги познавате? Би трябвало да знаете какво харесват/искат/от какво се нуждаят и т.н.
    ;/

едит: доста банален подарък си му взела
    Абсолютно съм съгласна! Много,ама наистина много е глупаво да питате другите какво да купите на приятеля/ката си. Та нали вие сте с него/нея! Кой по-добре от вас би избрал подарък за него/нея?!
    Съжалявам,но моето мнение е,че тези,които питат въпроси от този тип просто НЕ ПОЗНАВАТ ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ,а това не води на никъде. Така,че опознайте се и тогава вече може да започнете да си купувате подаръчета за месец,2,5 и т.н. Сега няма смисъл - та явно вие дори не се познавате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си