.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Toлкова много я обичам ...

Здравейте. Аз съм момче на 16 и съм лудо влюбен в 1 момиче на 14. Сваляхме се около половин година(като отначало си мислех, че всичко е шега и изобщо не съм си и помислял, че ще искам да бъдем заедно и така на татака. Всичко стана последните 2 месеца) и всичко вървеше гладко, но когато дойде момента да излезнем на разходка и да й кажа какво изпитвам се случи нещо. Излязахме, разходихме се и докато я изпращах и й казах какво изпитвам към нея, тя ми каза че също има чувства към мен, но иска да и дам 1 седмица време преди да ми даде някакъв отговор, дали ще е с мен или не, понеже бившия й искал да се съберат или нещо такова и аз не разбрах, но ми каза че няма страшно. Цункахме се и я оставих. През тази 1 седмица време тя ме отбягваше и не говореше с мен и така 1 ден я попитах какво става и тя ми отговори, че нищо няма да се получи. Нейни приятелки ми казаха че просто се е уплашила и че ме обича също както аз нея. Сега все още не сме заедно, а аз я обичам с всеки изминал ден все повече и повече. Вчера докато се разхождахме отново и казах какво изпитам и я попитах дали и тя има тези чувства и дали е готова (и ето я куриозната ситуация), а тя ми каза че ме чувства като брат (а преди не беше така). Моляви кажете ми мн искам да съм с нея, какво да правя по добре ли ще е ако си останем само приятели, въпреки че не съм способен да бъда само приятел с нея. Моля ви помогне те ми !

Re: Toлкова много я обичам ...

Жалко от нейна страна, че не ти е казала направо че няма да се получи, а те е отбягвала.. но пък ти е трябвало да разбереш намека..
    За сега мисля, че ще е най-добре да останете познати..няма смисъл да й вървиш повече след гъза.. Ако има нещо да става, то ще стане! ..
    I don`t care .. ;] ..

ем да приятели ще си останем аз съм и казал ако почъвстжа нещо да ми каже а не да чака ... но нз немога да съм само приятел с нея

Цитирай Първоначално написано от Mazacha
    ем да приятели ще си останем аз съм и казал ако почъвстжа нещо да ми каже а не да чака ... но нз немога да съм само приятел с нея
    Еми.. да, но явно не можеш да бъдеш друго!
    I don`t care .. ;] ..

Седнете двамата и поговорете по тази тема.
    Разяснете си всичко и тогава вече решавайте какво ще правите или няма да правите.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Ми ти си й казал какво изпитваш... един вид си си свършил работата :Д

Нищо друго не можеш да направиш.
    The blood that binds us ..till death unites us

още когато ти е казала че и "трябва" още една седмица да "помисли"....трябваше да схванеш,и да я заебеш...ся тря се влюбиш в друга,ясно е че с тази едвали ще се получи

Супер фен Аватара на ScarletBite
    14-годишно момиче => Това обяснява всичко.
    Глупава, неопитна, филмирана, неориентирана, опитваща се всякак да демонстрира колко невероятно "пораснала", "сериозна" и т.н. е... Дори и да не ти го показва, вътрешно е точно такава.

Дай й време.
    Дори и да ти каже "да", обаче, не очаквай нещо кой знае какво, ако самият ти не си достатъчно интелигентен, за да я завъртиш за по-дълго време.

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    още когато ти е казала че и "трябва" още една седмица да "помисли"....трябваше да схванеш,и да я заебеш...ся тря се влюбиш в друга,ясно е че с тази едвали ще се получи
    Ама ти сериозно ли?

Цитирай Първоначално написано от Lincheto

Свършил си работата?!
    Нима е достатъчно да кажеш на момичето "Харесвам те!" и да седнеш на скамейката, чакайки, барабар с кой знае още колко кандидати, тя да направи избора си?!
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    14-годишно момиче => Това обяснява всичко.
    Глупава, неопитна, филмирана, неориентирана, опитваща се всякак да демонстрира колко невероятно "пораснала", "сериозна" и т.н. е... Дори и да не ти го показва, вътрешно е точно такава.

Дай й време.
    Дори и да ти каже "да", обаче, не очаквай нещо кой знае какво, ако самият ти не си достатъчно интелигентен, за да я завъртиш за по-дълго време.

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Ама ти сериозно ли?

Свършил си работата?!
    Нима е достатъчно да кажеш на момичето "Харесвам те!" и да седнеш на скамейката, чакайки, барабар с кой знае още колко кандидати, тя да направи избора си?!
    падуанът ми е прав дай и време но не се филмирай и ти в разни истории за не споделена любов
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    падуанът ми е прав дай и време но не се филмирай и ти в разни истории за не споделена любов
    Учителю, ти с нов ник май... що тъй?

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Учителю, ти с нов ник май... що тъй?
    ядох банан преди 4 5 месеца заради сироп за кашлица мода се оказа много лют сит не питай най-добре
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна

Свършил си работата?!
    А да седне да й се натиска и да я моли да е с него ли ?
    The blood that binds us ..till death unites us

Свършил си работата?!
    А да седне да й се натиска и да я моли да е с него ли ?
    Това е другата крайност - дваж по-лошо.

Дръж се по дистанцирано към нея.Не и отдавай кой знае какво внимание.Просто се прави, че не ти пука и може би сама ще дотича при теб.Ако пък не стане така момичето наистина иска да сте само приятели и я е страх да бъде с теб, а за какво са ти приятелки страхливки ?

Голям фен
    Град
    Лондон
    Няма как да бъдеш приятел с човек към ,който имаш чувства . По-скоро наистина се дистанцирай от нея за определено време за да и видиш реакцията ,ако нищо не се получва просто се откажи и не се затормозявай излишно.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: Toлкова много я обичам ...

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Жалко от нейна страна, че не ти е казала направо че няма да се получи, а те е отбягвала.. но пък ти е трябвало да разбереш намека..
    За сега мисля, че ще е най-добре да останете познати..няма смисъл да й вървиш повече след гъза.. Ако има нещо да става, то ще стане! ..
    Съгласна съм ,абсолютно

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Бати филма пий една бира ти мине.
    Creative Technologie

А как да се държа по-дистанцирано и кога да разбера че има промяна в държанието и в какво ще се прояви и кога да разбера че има чувства повече от тези катто на батко към мен и ако ме пита защо се държа така какво да и кажа

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Няма как да бъдеш приятел с човек към ,който имаш чувства . По-скоро наистина се дистанцирай от нея за определено време за да и видиш реакцията ,ако нищо не се получва просто се откажи и не се затормозявай излишно.
    О, определено може..Или поне аз бях само приятелка с момчето, което преди харесвах.Не беше особено добре за мен, но в никакъв случай не бих искала да го загубя, било тои като приятел

По темата: На твое място не бих се отказала, но аз съм си такава-бутам се в стената, докато не я разбия
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Според мен са два вариантите: Или е много тъпа да започне да говори на момче, което харесва за бившия си, или е искала да ти намекне, че твоята няма да я бъде.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си