- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toлкова много я обичам ...
Здравейте. Аз съм момче на 16 и съм лудо влюбен в 1 момиче на 14. Сваляхме се около половин година(като отначало си мислех, че всичко е шега и изобщо не съм си и помислял, че ще искам да бъдем заедно и така на татака. Всичко стана последните 2 месеца) и всичко вървеше гладко, но когато дойде момента да излезнем на разходка и да й кажа какво изпитвам се случи нещо. Излязахме, разходихме се и докато я изпращах и й казах какво изпитвам към нея, тя ми каза че също има чувства към мен, но иска да и дам 1 седмица време преди да ми даде някакъв отговор, дали ще е с мен или не, понеже бившия й искал да се съберат или нещо такова и аз не разбрах, но ми каза че няма страшно. Цункахме се и я оставих. През тази 1 седмица време тя ме отбягваше и не говореше с мен и така 1 ден я попитах какво става и тя ми отговори, че нищо няма да се получи. Нейни приятелки ми казаха че просто се е уплашила и че ме обича също както аз нея. Сега все още не сме заедно, а аз я обичам с всеки изминал ден все повече и повече. Вчера докато се разхождахме отново и казах какво изпитам и я попитах дали и тя има тези чувства и дали е готова (и ето я куриозната ситуация), а тя ми каза че ме чувства като брат (а преди не беше така). Моляви кажете ми мн искам да съм с нея, какво да правя по добре ли ще е ако си останем само приятели, въпреки че не съм способен да бъда само приятел с нея. Моля ви помогне те ми !
Жалко от нейна страна, че не ти е казала направо че няма да се получи, а те е отбягвала.. но пък ти е трябвало да разбереш намека..
За сега мисля, че ще е най-добре да останете познати..няма смисъл да й вървиш повече след гъза.. Ако има нещо да става, то ще стане! ..![]()
I don`t care .. ;] ..
ем да приятели ще си останем аз съм и казал ако почъвстжа нещо да ми каже а не да чака ... но нз немога да съм само приятел с нея
Еми.. да, но явно не можеш да бъдеш друго!Първоначално написано от Mazacha
I don`t care .. ;] ..
Седнете двамата и поговорете по тази тема.
Разяснете си всичко и тогава вече решавайте какво ще правите или няма да правите.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми ти си й казал какво изпитваш... един вид си си свършил работата :Д
Нищо друго не можеш да направиш.
The blood that binds us ..till death unites us
още когато ти е казала че и "трябва" още една седмица да "помисли"....трябваше да схванеш,и да я заебеш...ся тря се влюбиш в друга,ясно е че с тази едвали ще се получи![]()
14-годишно момиче => Това обяснява всичко.
Глупава, неопитна, филмирана, неориентирана, опитваща се всякак да демонстрира колко невероятно "пораснала", "сериозна" и т.н. е...Дори и да не ти го показва, вътрешно е точно такава.
Дай й време.
Дори и да ти каже "да", обаче, не очаквай нещо кой знае какво, ако самият ти не си достатъчно интелигентен, за да я завъртиш за по-дълго време.
Ама ти сериозно ли?Първоначално написано от Rounder
Свършил си работата?!Първоначално написано от Lincheto
![]()
Нима е достатъчно да кажеш на момичето "Харесвам те!" и да седнеш на скамейката, чакайки, барабар с кой знае още колко кандидати, тя да направи избора си?!![]()
all day... all night... what the fuck?!
падуанът ми е прав дай и време но не се филмирай и ти в разни истории за не споделена любовПървоначално написано от ScarletBite
ОДИН!!!
Учителю, ти с нов ник май... що тъй?Първоначално написано от darkPaladin
ядох банан преди 4 5 месеца заради сироп за кашлица мода се оказа много лют сит не питай най-добреПървоначално написано от ScarletBite
ОДИН!!!
А да седне да й се натиска и да я моли да е с него ли ?Първоначално написано от ScarletBite
The blood that binds us ..till death unites us
Това е другата крайност - дваж по-лошо.Първоначално написано от Lincheto
Дръж се по дистанцирано към нея.Не и отдавай кой знае какво внимание.Просто се прави, че не ти пука и може би сама ще дотича при теб.Ако пък не стане така момичето наистина иска да сте само приятели и я е страх да бъде с теб, а за какво са ти приятелки страхливки ?![]()
Съгласна съм ,абсолютноПървоначално написано от sunshinepp
![]()
Бати филмапий една бира ти мине.
Creative Technologie
А как да се държа по-дистанцирано и кога да разбера че има промяна в държанието и в какво ще се прояви и кога да разбера че има чувства повече от тези катто на батко към мен и ако ме пита защо се държа така какво да и кажа
О, определено може..Или поне аз бях само приятелка с момчето, което преди харесвах.Не беше особено добре за мен, но в никакъв случай не бих искала да го загубя, било тои като приятелПървоначално написано от silky92
![]()
По темата: На твое място не бих се отказала, но аз съм си такава-бутам се в стената, докато не я разбия![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Според мен са два вариантите: Или е много тъпа да започне да говори на момче, което харесва за бившия си, или е искала да ти намекне, че твоята няма да я бъде.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.