Здравейте. Аз съм момче на 16 и съм лудо влюбен в 1 момиче на 14. Сваляхме се около половин година(като отначало си мислех, че всичко е шега и изобщо не съм си и помислял, че ще искам да бъдем заедно и така на татака. Всичко стана последните 2 месеца) и всичко вървеше гладко, но когато дойде момента да излезнем на разходка и да й кажа какво изпитвам се случи нещо. Излязахме, разходихме се и докато я изпращах и й казах какво изпитвам към нея, тя ми каза че също има чувства към мен, но иска да и дам 1 седмица време преди да ми даде някакъв отговор, дали ще е с мен или не, понеже бившия й искал да се съберат или нещо такова и аз не разбрах, но ми каза че няма страшно. Цункахме се и я оставих. През тази 1 седмица време тя ме отбягваше и не говореше с мен и така 1 ден я попитах какво става и тя ми отговори, че нищо няма да се получи. Нейни приятелки ми казаха че просто се е уплашила и че ме обича също както аз нея. Сега все още не сме заедно, а аз я обичам с всеки изминал ден все повече и повече. Вчера докато се разхождахме отново и казах какво изпитам и я попитах дали и тя има тези чувства и дали е готова (и ето я куриозната ситуация), а тя ми каза че ме чувства като брат (а преди не беше така). Моляви кажете ми мн искам да съм с нея, какво да правя по добре ли ще е ако си останем само приятели, въпреки че не съм способен да бъда само приятел с нея. Моля ви помогне те ми !