.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Секс - възраст и тн.

Искам просто да споделя какво направих аз (според мен беше правилно, не знам вие как мислите де).. С гаджето ходим от 2 месеца някъде и напоследък тя започна да ми прави намеци, да ме опипва и тн. А ние и двамата сме на 14 години - некфи лапещаци. И аз я отрязах много сериозно, като и казах, че е пикла и че и аз съм пикльо и не може и дума да става за секс и тн. Не сме скъсали и не мисля, че е причина.. Ама сме толкова малки. То сега че е на мода мен не ме интересува, не ми пука, че някои ще кажат "баси задръстения". Обичам я и точно за това не искам да става точно, когато е на 14. Може да си мисли, че е готова, ама знам, че не е .. И аз не съм (:

Споделяйте мнения, то вече е направено, ама нищо..

БРАВО!
    Правилно си постъпил.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Браво Малко момчета останахме такива за жалост Поне по мои наблюдения

Мега фен Аватара на t0d1t0
    до къде се стигна... Вече да се хвалят децата,че не са правили секс...

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Изобщо не, просто да чуя мнения. Иначе моето си е правилно

Евала братле. Най-накрая някой да разсъждава с правилната глава!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от tedkouu
    Изобщо не, просто да чуя мнения. Иначе моето си е правилно
    Колега,ше те видеме като влезнеш в пубертета и като започне да сърби УЯ дали ще мислиш така,а за постъпката ти браво..но тя след това какво ти каза?..смисъл не се ли засегна...защото момичетата когато ги отрежеш за секс те се затварят в себе си с мисълта че не са сексуално привлекателни.....не веднъж ми се е случвало да откажа на момиче иии съм ял ебаси шамарите за отказа си поради точно тази причина че тя не е готова .....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Ми на 14 си,нормално да не ти се прай мноу секс,ама като станеш на 16/17 ще ти се ебе че две няма да виждаш.....както и да е,щом не ти се е правило,значи си постъпил правилно.

Valento,гледам си фенче на "мартеницата" ще се видим ли на събора (БМВ) !?

Повече от фен Аватара на Alex3nd

Re: Секс - възраст и тн.

Искам просто да споделя какво направих аз (според мен беше правилно, не знам вие как мислите де).. С гаджето ходим от 2 месеца някъде и напоследък тя започна да ми прави намеци, да ме опипва и тн. А ние и двамата сме на 14 години - некфи лапещаци. И аз я отрязах много сериозно, като и казах, че е пикла и че и аз съм пикльо и не може и дума да става за секс и тн. Не сме скъсали и не мисля, че е причина.. Ама сме толкова малки. То сега че е на мода мен не ме интересува, не ми пука, че някои ще кажат "баси задръстения". Обичам я и точно за това не искам да става точно, когато е на 14. Може да си мисли, че е готова, ама знам, че не е .. И аз не съм (:

Браво, но явно още не си в пубертета, ако беше още когато те е барнала да си я завел във вас.

Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    +
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Ми обясних и просто, че сме малки. Кво да се засяга като доста пъти съм и казвал, че искам тя да ми е първата (тя също го споделя това мнение). Хм, искало ми се е много пъти, ама като си помисля - после може да съжалявам (не знам защо, може да е от възпитание, ама колкото и да ми се иска..)

Re: Секс - възраст и тн.

Е за 2 месеца едва ли си я "заобичал" Правилно си постъпил...ще видиш,че след няколко месеца и ти ще поискаш и вс ще си дойде на мястото..добре е да изчакате да станете поне на 15 ;]

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Мацката да си хване батко.Момичетата се развиват с няколко години по-бързо от момчетата.

Възможно е тя изобщо да не ти е правила намеци за секс, а да е искала да... поиграете
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    вместо да пишеш тъпи коментари си кюти там и млъкни по добре....

П.П Браво така тряя

Тея два месеца са за 2ри път, предния имахме 3, но се разделихме за кратко ;д

Не МИСЛЯ, че едно момиче ще поиска секс ако не е готово...

Въпреки това си постъпил спортсменски... макар, че аз също съм на 14 и пърия път не го направих с "любовта на живота ми"... По - добре запознаи се с понятието секс... ММММ предпазни мерки, видове секс, пози етц. и след това задоволи твоето момиче щом иска

Надявам се да сте ме разбрали...
    It's too late...

Това е правилна постъпка и доказателство,че не само момичетата не са готови за секс,а че има и момчета,които не се чувстват готови.Според мен изчакайте докато сте готови и двамата,тъкмо ще пораснете още малко.Ти,като й обясни защо не искаш и т. н. ,тя разбра ли те,съгласи ли с теб,"защото има вероятност да скъса с теб,защото си я отблъснал сексуално"... това не е сигурно,но има такава вероятност!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    вместо да пишеш тъпи коментари си кюти там и млъкни по добре....

П.П Браво така тряя
    пгхахахахахаха доообре,чеки и аз да дам акъл

Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH

=D> =D> =D> =D> Евала и на двама ви !!! Аз също съм от тези
    Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!

Много ме кефиш Ами да , и според мен правилно си постъпил. В края на краищата така си сметнал за най-добре. Имате време бол. Пък и сескът си е огромна отговорност и наистина трябва да се чувствате малко по-зрели за него. Често казано и това не е гарант, но все пак осигурява поне по-голяма предпазливост и разбиране на другата страна при евентуален гаф Иначе радвайте си се, а като стане време, то ще си дойде от самосебеси.

БРАВО!! Радвам се че има такива момчета =D>
    B a D ` G i r L

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Евала братле. Най-накрая някой да разсъждава с правилната глава!

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Учудих се ,се пак браво ако е истина.

Град
    На една звиздичка
    Евала е! Шапка ти свалям.

БРАВО.. много правилно .. !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си