.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ...

...

...
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

Според мен си направила грешка като си казала "знам знам"
    Утре отиди при него и му кажи как се чувстваш, а ако той се чувства по същия начин му кажи, че не искаш да сте просто приятели, защото той бил грешен избор или там каквото ти е казал като сте си говорили.Кажи му, че не ти пука дали е грешен или правилен това е твоя избор и ти го смяташ за правилно Това е което мога да ти кажа :P

Град
    софия
    kaji mu 4e go haresva6 kato ne6o pove4e ot priqtel kaji 4e i ako toi te haresva iska6 da hodite ..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Може би, си мисли, че не те заслужава, че не си толкова добър за него. Има и такива момчето. Мисля, че имаш огромен шанс, признай му чуствата, виждам че не си срамежлива, така че действай. А и си личи, че те харесва да ти кажа. Няма какво да губиш, освен едно пряителство, но щом той твърди, че те харесва като приятелка, което не мисля че е така, пак ще си останете добри приятели. А ти най неочаквано ще си намериш някой. Но ако му признаеш чуствата си, мисля че ще се получи. Успех, мацка.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Отиди при него и му кажи за чувствата си и че не искаш да се просто приятели. Все пак си личи, че и той е влюбен в теб, недей да се отказваш.
    wake up.
    it's a new day.

Цитирай Първоначално написано от PlezLaaa
    Отиди при него и му кажи за чувствата си и че не искаш да се просто приятели. Все пак си личи, че и той е влюбен в теб, недей да се отказваш.
    +++ кратко, ясно и точно !! ;]]

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Еми поговори с него ! Кво друго ?? де да знам .. кажи му че го харесваш и ше му е*еш ма*ката ако не тръгнете
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

И какво точно искаш от нас????!?!??!?!

Цитирай Първоначално написано от akrobatkata
    И какво точно искаш от нас????!?!??!?!
    да и бием два шамара да се осъзнае ..
    just do it, baby !!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Отиди при него и му кажи какво чувстваш. Ако той не се чувства по същия начин спрямо теб пак ще си останете приятели. А ако те харесва...
    Е и в двата случая нищо не губиш ;]
    Успех!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

ами да ти кажа честно има 2ва варианта..или да сте си само приятели и да се е превързал много към теб приятелски..и при тази реплика'ще си намериш по-добър..честно да ти кажа и аз много често я употребявам когато..искам да кажа,че не го харесвам и нищо не искам м/у нас..но незнам при него как стоят нещата//ти си го познаваш..
    другия вариант е да те харесва..което е по-вероятно и да ти го е казал,защото го е срам..и ти не си трябвала да кажеш''знам.знам'' трябва да направиш всичко възможно,за да е твои..а доколкото се запознах с случея..ти имаш голям шанс..особенно приятеля като е казал''а ето ти я никчиту дето постоянно говориш за нея..едно момче ако не харесва момичето и му е все тая за него няма да приказва за нея.. така че..се пробвай направи всичко по силите си..дано да се получи кажи после какво е станало

...
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

еми браво..интересно ми е да питам от кой град си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си