- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да отслабна за бала ми ..
Хора моля ви помощ, искам да сваля околко 20 кг .. изглеждам много слаба,но кокалите ми тежат колкото и смешно да звучи .. моля ви помощ![]()
![]()
![]()
да , но все пак ми е некомфортно като седна в приетеля ми и да му тежа .. или когато някой ме дига.. много кофти се получава ..![]()
![]()
20 кг при положение, че изглеждаш слаба ? На какво ще заприличаш ?
Колко си висока и колко тежиш ?
А и не знам как ще свалиш 20 кг за месец и половина..
1.65 .. тежа 65 кг .. но теглото ми идва от кокалите.. както казах .. по-горе .. ето за тога искам да отслабна ..
и 5 кг е нещо ..![]()
А рокля за бала имаш ли?! Като смъкнеш 20 кила знаеш ли как ще ти стои тая рокля
Явно си със тежък и едър кокал.
Не можеш да го промениш , затова по-добре се примири.
20 кг. са прекалено много , ако изглеждаш слаба.
Най-добре пусни снимка , за да преценим.
Иначе , ако все пак искаш да слалиш някакви килограми, започни да се храниш здравословно , спортувай .
90-дневната също е вариант.
To infinity and beyond.
само диетата на Боряна ща опрай![]()
If I played you like a toy?
Структура. Ако нямаш мазнини, които да сваляш, а само кокалите ти тежат, няма да стане. 20 кгг са абсурд.
Но както казаха - спорт, упражнения и 90 - дневната.
Уау, мерси. Мога да кажа същото за теб, не за да ти върна комплимента, наистина.Първоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
П.П. Диетата на Боряна ще има ефект със сигурност, ако се спазва стриктно, но на мен ми беше непосилна. 2 дни я издържах само..
Ето я : ( тези 5 дни се повтарят 2 пъти )
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко )
Как искаш да отслабнеш при положение, че тежестта ти идва от кокалите.. кокалите не отслабват..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Недей ще станеш по грозна пък и роклята ще ти стои по-зле все пак трябва да сложиш нещо в нея не се притеснявай няма нищо срамно пък си и слаба това е важното а не колко тежиш не се хвърляй на диети после ще съжаляваш
Това е структура..Като гладуваш ще отслабнеш,но кокалите няма да се смалят,а дори ще започнат да стърчат и ще бъде грозно :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
ее тия кокали стоманени ли са![]()
нищо не прави,защото видиш ли кокалите не отслабват![]()
пък си и слаба ,кво повече.
и роклята вече е готова сиг. така че...
НЕ почвай диети/здравословно хранене без видима нужда, после цял живот ще съжаляваш.
КАЧИ ТВОЯ СНИМКА В ЦЯЛ РЪСТ ЗА ДА ТЕ ВИДИМ КАК ИЗГЛЕЖДАШ
`only God can judge me!
\Първоначално написано от PinkFloydSound
/
![]()
To infinity and beyond.
Каче една снимка. Струва ми се доста неверотно всечки тези килограми да ти идват от някакви кокали. Но щом си слаба, няма нужда да отслабваш. Много по-важно е как изглеждаш, а не колко тежиш.
Първоначално написано от sian4eto
+1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
165/65- на това ще ме извиняваш (не искам да те обиждам) му се вика точно метър на декар, демек колкото си висока, толкова си и широка, невъзможно е да е само от кокали и да си СЛАБА, дам, може да не си пълна, но в никакъв случай не си слаба, дори погледнато физиологично, няма как на тоя ръст да са ти мноого тежки и едри кокалите, моите кокали също са много тежки, ама съм с 10 см по- висока от теб и е нормално да са по- едри и пак не съм колкото висока, толкова и дебела, тъй че.... прави там няква диета и свали 5кг, не е непосилно до бала
Маце, аз съм 163 см, имам широк таз, едри кости и т. н., като кажа колко тежа, всички ме гледат ей такакак може да си толкова много, но въпреки всичко на 63 кг не бях особено слабичка (наистина, не изглеждах такова кюфте, каквото са повечето момичета на тези кг, но все пак "слаба" не е подходяща дума). Мисълта ми е - 165/65 надали изглеждаш чак толкова слаба. На 45 обаче, ако наистина имаш едри кости, ще си ужасяващо кльощава - около 55 ще са ти доста добре.
Другото което е - 20 кг не се свалят за месец и половина. Средата на април НЕ е момента да се сетиш, че искаш да отслабнеш за бала.
Аз преди моя бал свалих за седмица 2-3 кг, защото започнах да работяПросто като съм под стрес, не ми се яде. Тогава бях станала 51
Естествено, бързо си ги върнах като свикнах с работата и сега продължавам да се мъча да се върна пак на това положение.
+1Първоначално написано от Sissy90
Според мен е много късно за диети.Няма смисъл да си затормозяваш организмът със сурови диети.Нали най-важното е да си прекараш хубаво,пък кой ще ти гледа килограмите няма никакво значение.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....